Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Novinky z neziskovek

Hasičská soutěž v Bezuchově

Autor: Redakce UNO. Neděle 05. června 2011.

znak-sdhSbor dobrovolných hasičů Bezuchov Vás zve na soutěž v požárním sportu "O pohár starosty SDH", která se koná v neděli 12. 6. 2011 na hřišti v Bezuchově.

Další informace na pozvánce ZDE

 

Centrum Sluňákov zve na své akce

Autor: Administrator. Čtvrtek 12. května 2016.

Read moreDům přírody Litovelského Pomoraví Sluňákov – centrum ekologických aktivit města Olomouce, o.p.s. zveřejnilo svůj program na blízké měsíce. Mezi nejbližšími se 20. května uskuteční program pro děti a jejich (pra)rodiče „Za včelkami do úlu“. Účastníci od 4 do 104 let společně odkryjí některá včelí tajemství, zahrají si hry a vytvoří si něco ve včelí dílničce. Týž den se v „Noci plné zvuků“ mohou rodiče s dětmi vydat na cestu za tajemnými zvuky večerního života areálu domu přírody. Centrum již také přijímá přihlášky na prázdninový příměstský tábor. Podrobnosti nejen o táboře níže:

celý článek

 

Další kolo Ligy mladých hasičů za námi

Autor: Marcela Vystrčilová. Čtvrtek 02. června 2011.

liga-drahlovV neděli 29. 5. 2011 se opět konalo další kolo Ligy mladých hasičů okresu Olomouc. Za krásného slunného počasí pořadatelé SDH Drahlov uvítali na dráze v požárním útoku 20 soutěžních kolektivů mladších a 12 družstev starších. Další týden nás čeká soutěž v Hlubočkách, tak uvidíme…

Fotografie z akce ZDE

   

Dramacentrum Vás zve… tentokrát na klauniádu!

Autor: Administrator. Středa 04. května 2016.

Read moreNebaví Vaše děti v divadle jenom sedět? Chtějí být také součástí příběhu? Mají chuť ovlivňovat děj na jevišti? Teď máte společně skvělou příležitost - interaktivní divadlo je tu pro Vás! 8. května v 16 hodin je na programu Konkurz do Cirkusu Pižďuch – klauniáda. Klaun Hubert (Jan Šprynar) to roztočí, roztočte to s ním! Zábava zaručena! Vhodné pro děti od 3 let.

Dramacentrum najdete na tř. 17. listopadu 43 v Olomouci, levý skleněný vchod vedle S-cube. Akci pořádá Sdružení D, spolek. Z dalšího programu Dramacentra:

celý článek

 

Dráčci z Dubu se zúčastnili celorepublikového Festivalu přípravek

Autor: Marcela Vystrčilová. Čtvrtek 02. června 2011.

Read moreO víkendu 27. - 28. 5. 2011 se naši nejmenší  hasiči „Dráčci z Dubu“z SDH Dub nad Moravou, jako jediní  z našeho Olomouckého kraje, zúčastnili celorepublikového Festivalu přípravek v Břehách u Pardubic. Díky skvělé organizaci a zázemí jsme byli spokojeni s ubytováním, stravou, doplňujícím programem pro děti ad. Předvedli jsme mezi 19 vystupujícími kolektivy sice část svých naučených vystoupení, jelikož není takový časový prostor, ale odjížděli jsme všichni spokojeni.

celý článek

   

Strana 77 z 83