Svátek má Jaroslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Novinky z neziskovek

O putovní pohár starostky obce Lesnice

Autor: Redakce UNO. Středa 01. srpna 2012.

Sbor dobrovolných hasičů v Lesnici Vás co nejsrdečněji zve na VIII. ročník soutěže v požárním sportu hasičských družstev „O putovní pohár starostky obce Lesnice“, který se koná 19. 8. 2012 ve 13.00. hod v  areálu u kulturního domu. Soutěžit se bude v kategoriích muži, ženy, veteráni.

Propozice ke stažení ZDE

 

Den otevřených dveří ve světě Snoezelen

Autor: Administrator. Středa 06. září 2017.

Read moreVe čtvrtek 7. září 2017 zvou od 9:30 do 17:00 hodin členové spolku Povzbuzení, z. s.. veřejnost na den otevřených dveří do multismyslového relaxačního centra Snoezelen Olomouc. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet aktivity zaměřené na rozvoj smyslů i krátké relaxační techniky. Ve snoezelenu Vás čeká nejen unikátní prostředí jako vodní postel, hvězdné nebe, závěsné křeslo a svítící kuličkový bazén, ale také pestrá nabídka aktivit pro jednotlivce i celou rodinu, školy, školky a další skupiny.

Na dni otevřených dveří se rovněž návštěvníci dozvědí o připravovaných kroužcích pro děti, Montessori dílničkách a programech pro osoby se zdravotním postižením. 

celý článek

 

Pohárová soutěž Memoriál Františka Pazoura

Autor: Redakce UNO. Středa 01. srpna 2012.

Sbor dobrovolných hasičů Bludov Vás srdečně zve na pohárovou soutěž „Memoriál Františka Pazoura“, konanou v sobotu 4. srpna 2012 v 10:00 hodin ve víceúčelovém sportovním areálu v Bludově. Soutěžit se bude v kategoriích muži, ženy, veteráni.

Propozice ke stažení ZDE

   

„Jeden dětský den nestačí“. Nadace Malý Noe už podesáté pořádá dětský den pro děti nejen z dětských domovů

Autor: Administrator. Pondělí 04. září 2017.

Jeden dětský den nestačíNadace Malý Noe už podesáté pořádá dětský den pro děti nejen z dětských domovů pod názvem Jeden dětský den nestačí. Akce se koná 10. září od 10:00 hodin v Korunní pevnůstce v Olomouci. Letos se můžete těšit na Maxim Turbulenc, Voxel nebo Richarda Pachmana. Zasoutěžíte si, v Pevnosti poznání se dozvíte spoustu zajímavých věcí a v tombole můžete vyhrát vstupenky na bazén v hodnotě 500 Kč. Vstupné je dobrovolné. Podrobnosti naleznete ZDE.

 

O putovní pohár Sboru dobrovolných hasičů v Mostkově

Autor: Redakce UNO. Úterý 31. července 2012.

znak-sdhSdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, Sbor dobrovolných hasičů Mostkov, obec Oskava a okres Šumperk zve družstva Sborů dobrovolných hasičů na XIII. ročník soutěže hasičských družstev mužů a žen  „O putovní pohár Sboru dobrovolných hasičů v Mostkově“. Soutěž se koná v sobotu 18. srpna 2012 na hřišti v Mostkově. Zahájení proběhne ve 13.30 hodin.

Propozice ke stažení ZDE

   

Strana 56 z 83