Svátek má Státní svátek
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Novinky z neziskovek

Hasičský týdeník č.30

Autor: Administrator. Pondělí 19. listopadu 2012.

Aktuální číslo Hasičského týdeníku ke stažení ZDE. Starší čísla týdeníku volně ke stažení naleznete v sekci Archiv na http://www.hasicskytydenik.cz

 

Světlo ve tmě. Vánoční koncert Oblastní odbočky SONS Olomouc se koná 28. prosince v kapucínském kostele Zvěstování Páně

Autor: Administrator. Středa 06. prosince 2017.

Read moreVánoční koncert Oblastní odbočky SONS Olomouc Světlo ve tmě se koná v kapucínském kostele Zvěstování Páně na Dolním náměstí v Olomouci ve čtvrtek 28. prosince 2017 od 18 hodin. Vystoupí vokálně – instrumentální soubor Musica pro Sancta Cecilia. Soubor se zaměřuje na interpretaci hudby z období gotiky, renesance a baroka, vystupuje převážně v menších kostelech a komorních sálech, kde stará hudba nachází nejvhodnější duchovní dimenzi. Všichni členové se práci v souboru věnují ve svém volném čase. Většina z nich vyučuje na hudebních školách v Praze a jejím blízkém okolí. Soubor vznikl v roce 1992 na půdě pražské Konzervatoře Jana Deyla a Střední školy pro zrakově postižené.

celý článek

 

Mikulášská soutěž v požárním sportu

Autor: Administrator. Středa 14. listopadu 2012.

Sbor dobrovolných hasičů  Obruby zve všechny příznivce hasičského sportu na Mikulášskou soutěž v požárním sportu

Den konání  8.12.2012
Místo konání : areál fa. Berger
Kategorie : ženy,muži

celý článek

   

Dávný dvůr v údolí Desné 2010

Autor: Redakce UNO. Úterý 16. srpna 2011.

Všechno začalo na hřišti rapotínské školy, kam dopoledne 26. června 2010 pálilo slunce. Muzika hrála a děti plnily úkoly, které jim měly přiblížit život v hospodářském dvoře „kdysi před lety“. Pořádající Sdružení Rodičů Údolí Desné totiž vyhlásilo soutěž "O nejlepší děvečku a čeledína dávného dvora v údolí Desné".

celý článek

 

Předvánoční novinky a program Centra Amelie

Autor: Administrator. Pátek 01. prosince 2017.

Read moreJiž 4. prosince proběhne Koučinkový workshop Kruh změny s PhDr. Hankou Pokornou. Chtěli byste ve svém životě učinit změny, ale nevíte jak na to? Přijďte na workshop s PhDr. Hankou Pokornou a udělejte první krok. Čeká vás nejen trochu rozjímání, ale i praktický návod, který vám ve vytoužených změnách může pomoci. Srdečně Vás také zveme na Vánoční setkání v Centru Amelie Olomouc, které se uskuteční 13. prosince 2017 od 17 hodin. Těšit se můžete i na sladké občerstvení, které nám věnovala pekárna Pretiosus OL s.r.o. A co Vás čeká? Vystoupení Radoslavy Mičové, sólistky Moravského divadla Olomouc, za doprovodu Venduly Novákové (klavír) a Kristýny Dvořákové (violoncello), dále hudební soubor Církevního gymnázia Německého řádu pod vedením Veroniky Rajtr Pavlové, benefiční prodej originálních výrobků z dílny Amelie, vánoční punče a další příjemný program!

celý článek

   

Strana 50 z 83