Svátek má Zbyšek
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Novinky z neziskovek

HASIČSKÝ TÝDENÍK Č.5/2013

Autor: Administrator. Čtvrtek 07. února 2013.

hasičský týdeníkAktuální číslo Hasičského týdeníku ke stažení ZDE. Starší čísla týdeníku volně ke stažení naleznete v sekci Archiv na http://www.hasicskytydenik.cz

 

Z pošty: Čtyřlístek píše o vydařené akci

Autor: Redakce UNO. Neděle 06. listopadu 2011.

Read moreSe Čtyřlístkem na víkenďáku s drakama jako čarodějové

Ve čtvrtek 27. 10. 2011 začal super víkenďák „BÁREVNÝ VÍKEND NA DRAKA“, pořádaný Asociací rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, Klub ČTYŘLÍSTEK ve spolupráci  s Radiem Haná a Urdiamantem.

celý článek

 

Online festival dokumentárních filmů Země na talíři Vám zdarma zpřístupní osm skvělých dokumentárních snímků

Autor: Administrator. Středa 17. ledna 2018.

země na talířiJiž druhý ročník Online festivalu dokumentárních filmů Země na talíři Vám již za týden zdarma zpřístupní osm skvělých dokumentárních snímků s českými titulky o jídle a rozvoji! Pokud se zajímáte o to, co jíte, jak se potraviny pěstují, o ekologii nebo farmaření, bude se vám následujících 8 filmů líbit. Jde o filmy z Norska, Švédska, Argentiny, Belgie, USA a dalších zemí, které se promítaly v kinech v rámci festivalu Země na talíři. Jíme Jinak a Země na talíři se podařilo získat filmy k promítání online, což je naprosto unikátní počin v České republice! 

Vše proběhne od 22. - 28. ledna na webu www.jimejinak.cz/festival. Všechny aktuality a podrobnosti naleznete na facebooku akce a na festivalové události. Ať se festival líbí! Nezapomeňte pozvat ani rodinu a přátele. 

   

Zpráva o činnosti hasičské sekce UNO za rok 2012

Autor: Mgr. Marcela Vystrčilová. Úterý 29. ledna 2013.

Read moreČinností hasičské sekce UNO OK je již téměř šestým rokem rozvoj a podpora aktivit, na které se již v současné době nedají z jiných zdrojů zajistit finanční prostředky. Ve spolupráci s vedením krajského sdružení a jednotlivých okresních sdružení se snažíme finance přidělené z rozpočtu UNO na činnost sekce spravedlivě rozdělit do všech okresů našeho kraje, a to především na aktivity podporující naši hasičskou mládež. Můžeme tak zajistit drobné ceny za umístění 1) ve výtvarné a literární soutěži Požární ochrana očima dětí na okresní a krajské úrovni, 2) ceny pro mladé hasiče za jejich sportovní výkony v soutěžích celostátní hry PLAMEN do všech okresů, 3) ceny na již vyhlášené soutěži na celorepublikové úrovni Šumperský Soptík.

celý článek

 

SONS pomáhá zrakově handicapovaným, nabízí jim rekvalifikační kurzy

Autor: šumpersko.net. Úterý 01. listopadu 2011.

Read moreNení to však jediná činnost, kterou SONS (Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých) v Olomouci a Šumperku pomáhá.

celý článek

   

Strana 48 z 83