Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Zprávy z předsednictva

DOTAZNÍK - Spokojenost s Bulletinem UNO

Autor: Redakce UNO. Pondělí 20. srpna 2012.

Read moreVážení,
i když je ještě léto v plném proudu, prosíme Vás, najděte si chviličku u počítače a pomozte! Snažíme se vylepšit náš i Váš Bulletin UNO a potřebujeme vědět i Váš názor! Obracíme se proto na Vás s dotazníkem, jak jste spokojeni se současnou podobou bulletinu.

celý článek

 

Cesta srdce Michala a Veroniky

Autor: Redakce UNO. Úterý 19. června 2012.

svatebni-oznameniSrdečně gratulujeme pomocnici pro neziskové organizace na Jesenicku a člence sekce Dobromysl a NOSSJ Veronice Sokolové, která dne 22. června 2012 vstoupí do svazku manželského.

 

Přihláška do nového UNO s právní subjektivitou

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 26. dubna 2012.

Read moreVážení představitelé a zástupci neziskových organizací Olomouckého kraje!

Na krajském sněmu UNO dne 21.1.2012 jsme si společně odhlasovali, že chceme již mít svou právní subjektivitu.

celý článek

   

Seminář Grafické zpracování propagačních materiálů

Autor: Redakce UNO. Úterý 24. dubna 2012.

Read moreUnie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje pořádala ve dnech 20. - 21. dubna v prostorách Hotelové školy Vincence Priessnitze v Jeseníku dvoudenní seminář zaměřený na Grafické zpracování propagačních materiálů. Seminář se uskutečnil v rámci významného projektu „ Pomáháme neziskovkám“ za finanční podpory Olomouckého kraje.

celý článek

 

V jeseníku proběhl seminář zaměřený na zpracování a úpravu digitální fotografie

Autor: Redakce UNO. Sobota 31. března 2012.

seminar-JesenikVe dnech 30. 3. až 31. 3. 2012 proběhl v Hotelové škole Vincence Priessnitze v Jeseníku dvoudenní seminář zaměřený na zpracování a úpravu digitální fotografie.  Školení připravila Unie nestátních neziskových organizací v rámci významného projektu „Pomáháme neziskovkám“ za finanční podpory Olomouckého kraje.

Fotogalerie z akce ZDE

   

Strana 8 z 13