Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Asociace nestátních neziskových organizací Jihomoravského kraje

Autor: Redakce UNO. Úterý 17. května 2011.

Read moreZDE naleznete webové stránky Asociace nestátních neziskových organizací Jihomoravského kraje.

celý článek

 

Bulletin 5/2011

Autor: Zdeněk Beil. Pátek 29. dubna 2011.

Read moreKvětnové vydání bulletinu OKNO začíná úvodníkem náměstka hejtmana P. Horáka a pozvánkou na tradiční dvoudenní seminář o dobrovolnictví v Kroměříži.
Na straně 2 a 3 naleznete pozvánku na Dětský den a kácení máje od RC Heřmánek, přehled poutí plánovaných v letošním roce v Dubu n.M., nabídku Maltézské pomoci seniorům, pozvánky Obce křesťanů na třetí přednášku M. Horáka, Amélie na seminář, RC Heřmánek na cvičení a RC Olivka na akce v květnu. Na straně 4 a 5 představujeme třetí část nových či staronových a znovuzvolených členů předsednictva UNO, společně s jejich záměry v roce 2011. Dále jsou zde pozvánky Internetporadny, Muzejní společnosti Litovelska, Permalotu a Amélie.

celý článek

   

Bulletin 4/2011

Autor: Redakce UNO. Pondělí 28. března 2011.

Read moreVážení čtenáři,

dubnové vydání bulletinu OKNO začíná setkáním zástupců olomouckých NNO organizovaných v sekcích s vedením města Olomouce ze dne 15.března 2011. Toto setkání může být určitým návodem, jak by se mělo postupovat minimálně ve všech bývalých okresních městech.
Na straně 2 a 3 jsou pozvánky na Velikonoční jarmark Jitra, přednášky ARPOK a Obce křesťanů, velikonoční setkání Duhy Velké medvědice a pozvánka k vynášení Morany v Jeseníku.
Na straně 4 a 5 představujeme druhou část nových či staronových a znovuzvolených členů předsednictva UNO, společně s jejich záměry v roce 2011. Dále jsou zde informace z činnosti Rodinného centra v Holici a k projektu Debatování napříč osnovami.

celý článek

   

TERAsport - výprodej skladu - vitríny, nástěnné tabule

Autor: Redakce UNO. Pátek 25. března 2011.

nastenna tabule terasportFirma TERAsport přichází se zajímavou březnovou akcí, v jejímž rámci nabízí designově atraktivní nástěnné vitríny, nástěnné tabule a další výrobky za skvělé ceny se slevou až 30%. Uvažujete-li o praktickém zařízení a zároveň zkrášlení kanceláří či budovy Vaší organizace, můžete využít tento tip na nákup. Záruka na veškeré výrobky je 5 let.

Informace o akčních výrobcích naleznete ZDE

 

   

Logo UNO a grafický manuál

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 10. března 2011.

Logo_UNO_barevne_1Členové Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje (UNO), kteří mají zájem o umístění loga UNO na své webové stránky nebo o jeho jiné použití, si logo a grafický manuál mohou stáhnout ZDE

   

Strana 80 z 84