Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Bulletin 7-8/2011

Autor: Zdeněk Beil. Úterý 19. července 2011.

Read moreVážení čtenáři,
prázdninové vydání bulletinu OKNO začíná úvodníkem místostarosty města Šumperka panem Ing. Zapletalem a informačním letákem k udílení ceny pro dobrovolníky Křesadlo.
Na straně 2 je pozvánka na mistrovství ČR ve freestyle bruslení v Olomouci.
Na stranách 2 a 12 jsou zprávy z akcí Duha Velká Medvědice, Malá liška a O.s. krále Ječmínka.
Na straně 3 jsou pozvánky a informace z RC Heřmánek a Klubu Olivka.
Na straně 4-6 jsou zprávy z Jesenických sekcí 2010/11, o projektu o.s. Zahrada 2000 a programu Babylon.
Na straně 6-7 je informace o setkání s vedením města Olomouce a zpráva z Olomoucké sekce 2010/11. Dále upozorňujeme na možnost zadávání témat k pracím studentů FF UP.

celý článek

 

VolnovOlomouci.cz - nový web pro volný čas dětí a mládeže

Autor: Leoš Březina. Čtvrtek 16. června 2011.

Read moreInformace o aktivitách pro volný čas dětí a mládeže v Olomouci budou od září 2011 soustředěny do jednoho místa. Zájemci o aktivní náplň svého volna je najdou na adrese www.volnovolomouci.cz. Jde o projekt Domu dětí a mládeže Olomouc, který realizovalo jeho Informační centrum pro mládež. Vytvoření webu VolnovOlomouci.cz finančně podpořilo statutární město Olomouc.

celý článek

   

Pozvánka na konferenci „Strategické oblasti pro rozvoj Olomouckého kraje“

Autor: Redakce UNO. Úterý 07. června 2011.

Mladí konzervativci, o.s. a Katedra politologie a evropských studií FF UP si Vás dovolují pozvat na konferenci: „Strategické oblasti pro rozvoj Olomouckého kraje“. Konference se uskuteční v Kapli Božího Těla Uměleckého centra Univerzity Palackého v Olomouci a to ve dnech 13. – 15. června v čase od 8:30 do 14:30 hod. Každý den konference je věnován jednomu tématu z prioritních oblastí pro rozvoj Olomouckého kraje:

celý článek

   

Pozvánka na konferenci „Sociální podnikání, předpoklady podnikání a příklady dobré praxe“

Autor: Redakce UNO. Neděle 05. června 2011.

Statutární město Přerov, Agentura pro sociální začleňování v romských lokalitách a Krajský úřad Olomouckého kraje zvou na konferenci s názvem „Sociální podnikání, předpoklady podnikání a příklady dobré praxe“. Konference se bude konat ve čtvrtek 23.6.2011 od 09:00 hodin ve školící místnosti Magistrátu města Přerov, dvorní trakt, ulice Smetanova 7a, Přerov.

celý článek

   

Bulletin 6/2011

Autor: Zdeněk Beil. Čtvrtek 02. června 2011.

Read moreČervnové vydání bulletinu OKNO začíná zprávou o besedě s českou velvyslankyní při EU a pozvánkou na pracovní poradu ohledně www.volnovolomouci.cz na ICM v Olomouci.
Na straně 2 a 3 jsou pozvánky na zápis dětí do tanečního kroužku, Výlet na raftu od Association Military Fan a na letní tábor FreeKemp a Army Camp. Dále jsou zde pozvánky od RC Olivka na akce v červnu a nabídka klubu Olivka.
Na straně 4 je zpráva pracovní skupiny k přípravě vyhlášení udělování ceny Křesadlo pro dobrovolníky Olomouckého kraje, pozvánka na dobrovolnický seminář a výzva soutěže „Natoč film“ s dobrovolnickou kamerou pro mládež.
Na straně 4 a 5 je informace o projektu Tyflocentra o začínajícím sociálním podnikání. Na straně 5 je pozvánka na konferenci k  tématu sociálního podnikání do Přerova a zpráva o výletu Malé lišky do údolí řeky Bystřičky.

celý článek

   

Strana 79 z 84