Svátek má Klaudie
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Bulletin UNO 5/2012

Autor: Redakce UNO. Pondělí 30. dubna 2012.

Read moreVážení čtenáři,

Na úvodní straně květnového vydání bulletinu UNO je rozhovor s novou předsedkyní sociální sekce UNO paní Ivanou Herzogovou. Na druhé straně je pozvánka na seminář proti zadluženosti. Na třetí straně nabídka učebních prostor Internetporadny k pronájmu.
Na straně 3 a na straně 4 jsou pozvánky na akce v rámci aktivity Jesenický Šnek 2012.
Na straně 5 je zpráva hasičů o akci Radslavská přilba.
Na straně 6 jsou články o kulturních akcích Poděs 2012 a Pohádky na zámku Veselíčko.
Na straně 7 jsou zprávy ze vzájemné  návštěvy Duhy Velká medvědice respektive Malé lišky – klubu přátel přírody a klubu přátel přírody z Metzingenu z Německa.

celý článek

 

Nabídka pro členy UNO OK - zájezd do Štrasburku

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 19. dubna 2012.

Vážení členové Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje!

Letošní rok je vyhlášen Evropským rokem aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity. Na základě toho Vám ve spolupráci s Olomouckým a Zlínským krajem předáváme předběžnou přihlášku pro zájemce-seniory (55+ let) z vašich řad o návštěvu Evropského parlamentu ve Štrasburku (Francie).

celý článek

   

openMagazin 2/2012

Autor: Redakce UNO. Neděle 15. dubna 2012.

Téma openMagazinu 2/2012 je kancelářský software, a proto se například dozvíte, jak změnit výchozí vzhled šablony, nainstalovat elektronický podpis nebo využít offline slovníky.

celý článek

   

Kurzy Svazu účetních s akreditací MŠMT

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 12. dubna 2012.

V dubnu budou zahájeny kurzy Svazu účetních, akreditované MŠMT. Kurzy jsou zakončeny zkouškou, na základě které úspěšní absolventi získají certifikát. Doporučuji absolvovat pro ucelený výklad, včetně praktických příkladů a cvičení, tak, aby byl uchazeč schopen samostatně pracovat. Výuka probíhá zásadně bez využití PC a konkrétního SW.

celý článek

   

Bulletin UNO 4/2012

Autor: Zdeněk Beil. Středa 11. dubna 2012.

Read moreVážení čtenáři,

Na úvodní straně dubnového vydání bulletinu UNO je rozhovor s hlavní organizátorkou Hanáckého farmářského trhu v Olomouci a nabídka školení od Neziskovky.cz v Olomouci. Na druhé straně jsou pozvánky na akce Mamma help a O.s. Holický les.
Na straně 3 je třetí a poslední část zpráv ze sekcí UNO za rok 2011. Na straně 4 je informace o projektu SOZE „OKRAJ“ a pozvánka na seminář EU a senioři „50+“.
Na straně 5 jsou novinky z MAS Moštěnka, nabídka bezplatné právní pomoci od Probono a informace o půjčovně kompenzačních pomůcek v Olomouckém kraji.
Na straně 6 je nabídka kulturních akcí na zámku Skalička nedaleko Zábřeha.

celý článek

   

Strana 70 z 84