Svátek má Ivo
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Prodloužení termínu "evropských soutěží"

Autor: Redakce UNO. Pondělí 10. září 2012.

Ministerstvo práce a sociálních věcí České republiky na základě sdělení národního koordinátora za Českou republiku pro EY2012 (Evropský rok stárnutí) informuje o posunutí uzávěrky pro přihlášení do soutěží, které byly vyhlášeny v rámci Evropského roku stárnutí, a to do 16. 9. 2012, kdy bude ukončen příjem přihlášek případných zájemců.

celý článek

 

Školení dobrovolníků na práci s dospělými onkologicky nemocnými

Autor: Redakce UNO. Pondělí 03. září 2012.

Read moreAmelie, o. s. pořádá ve dnech 12.-14.října 2012 školení pro zájemce o zapojení do dobrovolnického programu specializovaného na práci s dospělými onkologicky nemocnými.

Jedenkrát týdně organizují dobrovolníci Amelie přímo ve Fakultní nemocnici Olomouc tvořivé dílny pro pacienty Onkologické kliniky. Dobrovolníci se mohou zapojit také do přípravy skupinových aktivit v Centru Amelie.

celý článek

   

Předvolební Kotlík 2012

Autor: Redakce UNO. Pondělí 03. září 2012.

Zveme vás na předvolební setkání s kandidáty v krajských volbách. Akce se koná Kongresovém sálu v budově Krajského úřadu Ol. Kraje, Jeremenkova 40A (nižší budova) v pondělí 17. září 2012 od 17 hodin.

Z kandidátů přijali pozvání: Markéta Záleská za ODS, Jiří Rozbořil za ČSSD,  Marian Jurečka za KDU-ČSL, Bořivoj Šarapatka za TOP 09, Vilém Bruk za Národní socialisty - levice 21. století, Radek Augustin za SPO Zemanovci, Jan Rytíř za Suverenitu - Blok Jany Bobošíkové a jsou pozváni i další lídři.

celý článek

   

O.s. InternetPoradna.cz hledá ředitele

Autor: Redakce UNO. Středa 29. srpna 2012.

O.s. InternetPoradna.cz hledá pracovníka na pozici ŘEDITEL/KA. Jedná se o práci na 0,9 úvazku v mladém kolektivu, v organizaci pracuje více než 50% osob se zdravotním znevýhodněním. Organizace poskytuje dvě registrované sociální služby – Poradnu pro osoby se zdravotním znevýhodněním a seniory a Službu sociální rehabilitace Restart. Součástí poradenství je internetový portál iPoradna.cz.

celý článek

   

Křišťálový kamínek 2012

Autor: Redakce UNO. Středa 29. srpna 2012.

Read moreAsociace TRIGON vyhlašuje v rámci jubilejního XX. ročníku Evropských dnů handicapu už posedmé prestižní ocenění Křišťálový kamínek 2012. Také letos chceme vyzdvihnout mimořádné činy lidí s handicapem a zároveň poděkovat těm, kteří problematice dětí, mládeže i dospělých s postižením věnují čas, energii i kus svého života.

Máte-li ve svém okolí přítele, známého nebo spolupracovníka, který si ocenění zaslouží, zašlete nám, prosím, nominaci. Na základě vašich návrhů vybereme osobnosti, kterým u příležitosti slavnostního večera Křišťálový kamínek předáme 3. října 2012 v Domě kultury města Ostravy stejnojmenné ocenění.

celý článek

   

Strana 65 z 84