Svátek má Nataša
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Fórum Evropský rok aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity 2012

Autor: Administrator. Čtvrtek 04. října 2012.

II. Fórum tématicky navazuje na Fórum organizované ve dnech 12.-13.6.2012 a doplňuje a rozvíjí regionální semináře organizované v rámci projektu EU a MY „50+“ v České republice v období od 23.1. do 6.6.2012. II. Fórum si klade za cíl iniciovat a podpořit aktivity MSP (malých a středních podniků) v regionech České republiky, vztahující se k Evropskému týdnu podpory rozvoje malého a středního podnikání.
Datum konání: 18.10.2012. Více informací ZDE.

 

Bulletin UNO 10/2012

Autor: Redakce UNO. Sobota 29. září 2012.

Read moreVážení čtenáři,

Na první straně říjnového vydání bulletinu UNO je úvodník náměstkyně hejtmana Mgr. Kubjátové a první část podrobné zprávy z Kotlíku UNO. Na pozvání UNO se zpovídali lídři kandidátek do krajských voleb a učinili řadu slibů pro příští volební období.

Dále v bulletinu najdete zprávy s celokrajským tématem, z regionů, místních i oborových sekcí UNO, představení NNO, půlstranu k legislativě a k aktivitám OK4EU. Na straně 2 se v editorialu redaktora dozvíte novinky týkající se vydávání bulletinu, zvláště pak zpoplatnění  letáků.

celý článek

   

Venkovské noviny 7/2012

Autor: Redakce UNO. Středa 26. září 2012.

Právě vyšlo nové číslo elektronického vydání Venkovských novin. Aktuální souhrn článků najdete v prázdninovém vydání č. 7 - září 2012, které je rovněž k dispozici ke stažení zde.

celý článek

   

Alarm info 4/2012

Autor: Redakce UNO. Neděle 23. září 2012.

Vyšlo čtvrté letošní číslo časopisu Alarm revue. Jeho zkrácená elektronická verze je k dispozici zdarma ZDE.

   

Den agentury AVDO ve spolupráci s Hanáckým skanzenem v Příkazech

Autor: Milada Šnajdrová. Pátek 21. září 2012.

Read moreAgentura AVDO Vás srdečně zve na den otevřených dveří, který pořádá ve spolupráci s Hanáckým skanzenem v Příkazech. Můžete se těšit na ukázky seminářů pro dospělé, ukázku orientálního tance, živou lidovou hudbu, prohlídku skanzenu a dětský koutek a to vše úplně ZDARMA!!!

Zároveň budete mít příležitost získat zajímavé slevy na semináře pořádané agenturou AVDO v tomto školním roce. Přijděte se s námi pobavit, vyzkoušet si něco nového a prožít krásnou neděli v malebném prostředí Hanáckého skanzenu.

Budeme se na Vás těšit v neděli 7.10. od 10:00 na adrese Příkazy 54.

celý článek

   

Strana 63 z 84