Svátek má Jaroslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Semináře pro nno

PRVNÍ POMOC PRO IZS

Autor: Redakce UNO. Pátek 17. srpna 2012.

Tým POMÁHÁME POMÁHAT za přispění Olomouckého kraje nabízí interaktivní školení první pomoci. Zapomeňte na teorii a definice z příruček – pojďte si zkusit opravdovou první pomoc!

Školení je určeno pro příslušníky a členy složek IZS (především JSDH) a partnery podílející se na pomoci při mimořádných událostech.

celý článek

 

Pozvánka na kurz Účetnictví pro manažery NNO

Autor: Redakce UNO. Pondělí 18. června 2012.

Společnost Neziskovky.cz pořádá 27. 6. 2012 v Olomouci ve spolupráci s UNO OK kurz Účetnictví pro manažery NNO.

Tento kurz Vám pomůže zjednodušit komunikaci mezi manažerem a účetním. Manažer se dozví, jak má připravit podklady pro správné zaúčtování a jak má číst v účetních sestavách a výkazech, které dostane od účetního. Kurz Vám také ukáže, jak průběžně sledovat čerpání dotací a jak na finanční část monitorovacích zpráv.

Více informací o kurzu a možnost přihlášení ZDE.

 

Pozvánka na seminář: Změna právní formy občanského sdružení na obecně prospěšnou společnost

Autor: Redakce UNO. Pondělí 18. června 2012.

Pozvánka na odborný seminář pod záštitou poslankyně Lenky Kohoutové ve spolupráci s Asociací veřejně prospěšných organizací.

Dobrý den,
dnes prošel v poslanecké sněmovně prvním čtením návrh zákona o změně právní formy občanského sdružení na obecně prospěšnou společnost a o změně zákona č. 248/1992 Sb., o obecně prospěšných společnostech. Ze 151 poslanců hlasovalo 118 pro.
V poslanecké sněmovně proběhne pod záštitou poslankyně Lenky Kohoutové ve spolupráci s Asociací veřejně prospěšných organizací ve čtvrtek 21. června 2012 od 14:30 do 16:30 odborný seminář věnovaný této právní úpravě.

celý článek

   

Pozvánka na seminář "NOVELIZACE ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH"

Autor: Redakce UNO. Středa 06. června 2012.

Agentura EDU Agency s.r.o. si Vás dovoluje pozvat na seminář „NOVELIZACE ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH“, který se bude konat v Brně dne 28. 6. 2012. Přednášet bude Mgr. Romana Derková, zkušená lektorka a odbornice v dané tématice.

celý článek

 

Pozvánka na seminář „Řízení týmu, rizika a vyúčtování projektu“

Autor: Redakce UNO. Pátek 20. dubna 2012.

Občanské sdružení INspiro a Unie neziskových organizací Vás zvou na cyklus seminářů „Naučme se lépe řídit projekty“ pod vedením lektorky Milady Šnajdrové. Kurzy jsou vedeny odlehčenou prožitkovou formou, účastníci se aktivně zapojují vlastními postřehy a zkušenostmi, témata jsou doplňována o praktické zkušenosti.

Posledním tématem jsou: „Řízení týmu, rizika a vyúčtování projektu“ s tímto obsahem:

-    Praktické procvičování na konkrétních příkladech
-    Řešení konkrétních situací a problémů
-    Konzultace konkrétních problémů v realizaci projektu
-    Shrnutí všech témat cyklu

celý článek

   

Strana 26 z 40