Svátek má Oto
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Semináře pro nno

Program Leonardo da Vinci AER Project Development Workshop

Autor: Administrator. Pondělí 03. prosince 2012.

Program Leonardo da Vinci je v rámci Programu celoživotního učení (Lifelong Learning Programme – LLP) zaměřen na výukové a vzdělávací potřeby všech osob účastnících se odborného vzdělávání a odborné přípravy na jiné než vysokoškolské úrovni a na instituce a organizace nabízející nebo podporující toto vzdělávání a přípravu.

celý článek

 

Olomoucký kraj představí komunitární programy Evropské unie

Autor: Administrator. Středa 07. listopadu 2012.

Zájmové sdružení právnických osob OK4EU připravuje spolu s Olomouckým krajem veletrh komunitárních programů, který se uskuteční v úterý 27. listopadu 2012.

Hlavním cílem akce je seznámit podnikatele, zástupce obcí, měst, škol, neziskových organizací s možnostmi financování projektů z prostředků komunitárních programů. Komunitární programy představují finanční nástroje Evropské komise, z nichž mohou evropské subjekty čerpat prostředky na své aktivity. Žádosti se obvykle posuzují přímo v Evropské komisi, příp. v některé z jejích výkonných agentur.

celý článek

 

NOVÝ OBČANSKÝ ZÁKONÍK A JEHO DOPAD NA NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE

Autor: Administrator. Úterý 06. listopadu 2012.

Seminář č. 201205 NOVÝ OBČANSKÝ ZÁKONÍK A JEHO DOPAD NA NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE

Cílová skupina: Nestátní neziskové organizace Olomouckého kraje
Datum: středa 5. prosince 2012 (10:00 – 16:00)
Místo: Oblastní unie neslyšících Olomouc, Jungmannova 25, Olomouc velký sál v přízemí s bezbariérovým přístupem GPS 49°35'23.470"N, 17°16'16.953"E
Lektorka: Ing. Jolana Turnerová, Spiralis, o.s.
Cena: pro všechny je školení zdarma (drobné občerstvení zajištěno)

celý článek

   

Seminář - Zadávací řízení krok za krokem

Autor: Administrator. Úterý 30. října 2012.

Seminář je určen pro méně zkušené zadavatele. Lektoři účastníky seznámí se základními druhy zadávacího řízení, provedou je všemi fázemi procesu zadávání a zpracování veřejných zakázek, upozorní na kritická místa a poradí, jak zadání provést bezchybně. Seminář se uskuteční v Olomouci, 20. 11. 2012 (9:00 – 12:00)

Přihlásit se můžete pomocí registračního formuláře.

 

Putovní konference "Transparentnost a veřejná prospěšnost - inspirujte se švýcarskou precizností".

Autor: Administrator. Středa 24. října 2012.

Konference je realizovaná v rámci projektu "Status veřejné prospěšnosti jako nástroj posilování transparentnosti neziskového sektoru ČR na základě švýcarského know-how".Konference za účasti švýcarského experta na tuto problematiku proběhne ve třech regionech České republiky: 

celý článek

   

Strana 24 z 40