Svátek má Jaroslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Semináře pro nno

Školící seminář o evropských programech

Autor: Štěpán Krajča. Pondělí 27. ledna 2014.

Jak připravit projektovou žádost do výzvy komunitárního programu Evropské komise objasní vzdělávací seminář v Olomouci, který připravuje zájmové sdružení právnických osob OK4EU ve spolupráci s Olomouckým krajem a Eurocentrem Olomouc.

celý článek

 

Vzdělávací seminář komunitárních programů EU Program Evropa pro občany

Autor: Administrator. Neděle 19. ledna 2014.

Vzdělávací seminář k programu Evropa pro občany se bude konat v úterý 11. 2. 2014 od 13:00 v zasedací místnosti v 10. patře budovy Krajského úřadu Olomouckého kraje (Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc).

Cílem akce je seznámit účastníky s možnostmi financování projektů z programu Evropa pro občany a předat jim informace, jak mají postupovat při vyplňování projektové žádosti.

celý článek

 

Seminář komunitárních programů EU

Autor: Administrator. Středa 16. října 2013.

Cílem semináře je seznámit představitele měst a obcí, univerzit a zástupce podnikatelského a neziskového sektoru s možnostmi financování jejich aktivit z prostředků komunitárních programů a doporučit jim postup přípravy projektových žádostí.

Místo konání: Kongresový sál Krajského úřadu Olomouckého kraje, 2. patro Jeremenkova 40a, Olomouc
Datum konání: čtvrtek 7. listopadu 2013

celý článek

   

workshop - KOMUNIKAČNÍ STRATEGIE NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ ANEB JAK SE EFEKTIVNĚ PROSADIT V MÉDIÍCH

Autor: Administrator. Neděle 12. května 2013.

Středomoravská agentura rozvoje venkova, o.p.s. pořádá workshop KOMUNIKAČNÍ STRATEGIE NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ ANEB JAK SE EFEKTIVNĚ PROSADIT V MÉDIÍCH.

Datum: 3. 6. 2013 (9 – 16 hod.)
Místo: Oblastní unie neslyšících Olomouc, Jungmannova 25, Olomouc(rehabilitační místnost v přízemí s bezbariérovým přístupem)
Lektorky: Bc. Martina Vysloužilová a Mgr. Petra Klimková (obě dlouhodobě pracují jako redaktorky v médiích)

celý článek

 

Kurz:Jednání s dárcem po telefonu

Autor: Administrator. Pondělí 29. dubna 2013.

Domníváte se, že vše je potřeba říct hned, rychle a mnohoslovně? Jde to i jinak. A s lepším výsledkem! Díky kurzu budete úspěšnější v navazování prvotního kontaktu. Zvýšíte svou šanci na osobní setkání s dárcem a vytvoříte si lepší vyjednávací pozici pro jednání o daru s firemním dárcem.

celý článek

   

Strana 21 z 40