Svátek má Servác
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Hasičská sekce

Hasičský týdeník č.3/2014

Autor: Administrator. Úterý 21. ledna 2014.

hasicskytydenikAktuální číslo Hasičského týdeníku ke stažení ZDE. Starší čísla týdeníku volně ke stažení naleznete v sekci Archiv na http://www.hasicskytydenik.cz

 

Hasičský týdeník č.2/2014

Autor: Administrator. Středa 15. ledna 2014.

hasicskytydenikAktuální číslo Hasičského týdeníku ke stažení ZDE. Starší čísla týdeníku volně ke stažení naleznete v sekci Archiv na http://www.hasicskytydenik.cz

 

Dobrovolní hasiči roku 2013

Autor: Administrator. Sobota 09. listopadu 2013.

Přátelé a příznivci hasičského sboru a obce Radslavice. Zásluhou Vašich hlasů Jednotka sboru dobrovolných hasičů obce Radslavice zvítězila v soutěž i"Dobrovolní hasiči roku 2013" pro oblast Sever Moravy. Děkujeme za Vaši podporu.

   

Železný hasič Dolany

Autor: Administrator. Pondělí 14. října 2013.

zelezny-hasicSDH Dolany s přispěním SDH Véska pořádá v sobota 19. 10. 2013 od 10.00 hodin v areálu hasičské zbrojnice v Dolanech soutěž podle ptavidel TFA - Železný hasič Dolany.

Soutěž je určena jen pro zdravotně a fyzicky způsobilé členy Jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí a podniků, příslušníky Hasičských záchranných sborů krajů a zaměstnance Hasičských záchranných sborů podniků s platným osvědčením pro práci s dýchacím přístrojem.

Více informací naleznete ZDE.

 

 

„ Šumperský Soptík “

Autor: Administrator. Pondělí 30. září 2013.

Odborná rada mládeže OSH Šumperk Vás zve na XV. ročník soutěže „ Šumperský Soptík “ v bězích 60m překážek jednotlivců a družstev mladých hasičů v kategoriích starší, mladší a přípravka.

Výsledky družstev z okresu Šumperk budou započítány do Ligy MH okresu Šumperk.

Datum: 5. října 2013
Místo konání: Šumperk - Tyršův stadion (atletická dráha - tartan tři běžecké dráhy)
Zahájení soutěže: 9,00 hod.

Více informací naleznete ZDE.

   

Strana 11 z 45