Svátek má Jaroslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Hasičská sekce

Spolupráce s NatočVideo

Autor: Administrator. Pondělí 06. října 2014.

Vážení kolegové a vážené kolegyně,
Kancelář SH ČMS se po projednání ve VV SH ČMS dohodla na spolupráci se společností Natočvideo.cz, která umí dostat vaše videa do Diváckých zpráv v televizi Prima. Je to příležitost, jak zviditelnit naši činnost i hasičský sport. Mají zájem o videa ze soutěží i různých akcí, které pořádáte, případně i o videa ze zásahů, která můžete zveřejnit. Uvítají také vtipná videa a různé legrácky, které ovšem nebudou poškozovat jméno dobrovolných hasičů.  Videa budou před zveřejněním autorizovány a prověřovány.

celý článek

 

„ Šumperský Soptík “

Autor: Administrator. Čtvrtek 02. října 2014.

Odborná rada mládeže OSH Šumperk Vás srdečně zve na XVI. ročník soutěže „ Šumperský Soptík “ v bězích 60 m překážek jednotlivců a družstev mladých hasičů, která se koná v sobotu 4. října 2014, zahájení v 9,00 hodin na tartanové dráze Tyršova stadionu v Šumperku.

celý článek

 

Den dobrovolných hasičů

Autor: Administrator. Středa 17. září 2014.

Den-dobrovolnych-hasicuRegion HANÁ, z.s. ve spolupráci s SDH Náměšť na Hané a městysem Náměšť na Hané Vás zve v sobotu 20. září 2014 do areálu amfiteátru v Náměšťi na Hané na Den dobrovolných hasičů. Bližší informace ZDE.

   

Soutež v požárním útoku

Autor: Administrator. Úterý 09. září 2014.

nova dedina pozvankaSDH Nová Dědina si Vás dovoluje pozvat na XXV. ročník pohárové soutěže družstev mužů a žen. Akce se uskuteční 20.9.2014 od 10.30 na hrišti v Nové Dědině. Více informací naleznete ZDE.

 

TOHATSU FIRE CUP

Autor: Administrator. Středa 03. září 2014.

Okresní sdružení hasičů Olomouc ve spolupráci s Olomouckým krajem pořádá soutěž v požárním útoku O putovní pohár hejtmana olomouckého kraje ing. Jiřího Rozbořila v kategorii muži a O putovní pohár poslance parlamentu čr ing. Romana Váni v kategorii ženy zařazenou do seriálu soutěží Tohatsu fire cup.

Tento seriál soutěží pokračuje VI. závěrečnou soutěží společně se soutěží Hanácké extraligy v Olomouci na stadionu LOKOMOTIVA v sobotu 13.9.2014.

Více informací naleznete ZDE.

   

Strana 7 z 45