Svátek má Servác
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Hasičská sekce

O pohár starosty obce Císařov

Autor: Redakce UNO. Pondělí 30. května 2011.

hasici-cisarovHasičský sbor Císařov zve na soutěž v požárním útoku - O pohár starosty obce Císařov. Soutěž se koná 11. června 2011 v areálu hasičské zbrojnice v Císařově. Prezentace družstev bude probíhat do 13:45 hodin. Startovné je 100 Kč za družstvo.

Více informací na pozvánce ZDE

 

Víkendové hasičské soutěže v Charvátech a Loučanech

Autor: Redakce UNO. Úterý 10. května 2011.

okrskova-soutez-charvatyV sobotu 7. května 2011 se na hřišti v Charvátech uskutečnila okrsková hasičská soutěž. V neděli 8. května 2011 proběhlo další kolo Ligy mladých hasičů - soutěž v požárním útoku, kategorie mladších, v Loučanech.

Fotky ze soutěže v Charvátech ZDE a fotky z Ligy mladých hasičů v Loučanech ZDE

 

Stavovské dny 5.-8. května 2011

Autor: Redakce UNO. Středa 04. května 2011.

Read moreV den svátku sv. Floriána 5. května zahajuje Arcibiskupský zámek a zahrady Kroměříž STAVOVSKÉ DNY na zámku, v zahradách a mincovně - každý, kdo přijde na prohlídku v uniformě či stejnokroji některého z profesních, církevních či společenských stavů, může využít 50% slevy ze vstupného na kteroukoli naši trasu, navíc všechny děti  do 15 let z doprovodu budou mít vstup zdarma. Tato akce trvá do neděle 8. května 2011.

Ve víkendové dny budou navíc prohlídky historických sálů obohaceny o výklad "stavovských odborníků", kde se dozvíte něco navíc o myslivosti, vojenství či hasičské tématice v souvislosti s působením olomouckých biskupů a arcibiskupů nejen na kroměřížském zámku.

celý článek

   

V Dubě nad Moravou proběhla IV. Hanácká hasičská pouť

Autor: Redakce UNO. Úterý 03. května 2011.

hasicska-pout-Dub-n.-M.V sobotu 30. dubna 2011 se v Dubě nad Moravou uskutečnila již IV. Hanácká hasičská pouť.

Fotogalerii z akce naleznete ZDE

 

O putovní pohár sv. Floriána

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 21. dubna 2011.

pozvanka-sv.-florian-2011SDH Ludéřov zve na v pořadí již XV. ročník hasičské soutěže „O putovní pohár sv. Floriána, patrona hasičů“, která se uskuteční při již tradiční oslavě svátku sv. Floriána v sobotu 7. května 2011 v Ludéřově.
Podrobné informace a přihlášku naleznete ZDE.

   

Strana 42 z 45