Svátek má Servác
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Hasičská sekce

Krajské kolo v požárním sportu v Ostravě - Vítkovicích

Autor: Redakce UNO. Středa 08. června 2011.

Krajská sdružení hasičů Moravskoslezského a Olomouckého kraje ve spolupráci s Hasičským záchranným sborem Moravskoslezského a Olomouckého kraje a Okresním sdružením hasičů Ostrava pořádají krajské kolo Soutěže družstev sborů dobrovolných hasičů SH ČMS Moravskoslezského a Olomouckého kraje v požárním sportu 2011.

celý článek

 

Hasičská soutěž v Bezuchově

Autor: Redakce UNO. Neděle 05. června 2011.

znak-sdhSbor dobrovolných hasičů Bezuchov Vás zve na soutěž v požárním sportu "O pohár starosty SDH", která se koná v neděli 12. 6. 2011 na hřišti v Bezuchově.

Další informace na pozvánce ZDE

 

Další kolo Ligy mladých hasičů za námi

Autor: Marcela Vystrčilová. Čtvrtek 02. června 2011.

liga-drahlovV neděli 29. 5. 2011 se opět konalo další kolo Ligy mladých hasičů okresu Olomouc. Za krásného slunného počasí pořadatelé SDH Drahlov uvítali na dráze v požárním útoku 20 soutěžních kolektivů mladších a 12 družstev starších. Další týden nás čeká soutěž v Hlubočkách, tak uvidíme…

Fotografie z akce ZDE

   

Dráčci z Dubu se zúčastnili celorepublikového Festivalu přípravek

Autor: Marcela Vystrčilová. Čtvrtek 02. června 2011.

Read moreO víkendu 27. - 28. 5. 2011 se naši nejmenší  hasiči „Dráčci z Dubu“z SDH Dub nad Moravou, jako jediní  z našeho Olomouckého kraje, zúčastnili celorepublikového Festivalu přípravek v Břehách u Pardubic. Díky skvělé organizaci a zázemí jsme byli spokojeni s ubytováním, stravou, doplňujícím programem pro děti ad. Předvedli jsme mezi 19 vystupujícími kolektivy sice část svých naučených vystoupení, jelikož není takový časový prostor, ale odjížděli jsme všichni spokojeni.

celý článek

 

Soutěž mladých hasičů v Hlubočkách

Autor: Redakce UNO. Pondělí 30. května 2011.

hasici_hlubockyHasiči Hlubočky Vás srdečně zvou na soutěž mladých hasičů v požárním útoku dle pravidel Ligy mladých hasičů okresu Olomouc. Soutěž se koná v neděli 5. června 2011 v 9:00 hodin v areálu za mateřskou školou v Hlubočkách. Startovné je 70 Kč.

Další informace na pozvánce ZDE

   

Strana 41 z 45