Svátek má Vlastislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Hasičská sekce

Jubilejní X. ročník hasičské soutěže Olomoucký drak zve na neděli 18. září

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 18. srpna 2016.

Olomoucký drak 2015Jubilejní X. ročník hasičské soutěže Olomoucký drak se koná v neděli 18. září 2016. Přebor jednotlivců v disciplíně běh na 60 m s překážkami mladých hasičů v kategoriích starší, mladší a přípravka se uskuteční v Olomouci na stadionu TJ Lokomotiva. Registrace účastníků probíhá do 17. září do 12:00 hodin, je možná prostřednictvím internetu na tomto odkaze.

Prezence na závodišti v den závodu od 7:30 do 8:30. Startovné ve výši 30,- Kč na jednoho závodníka se hradí při prezenci. Soutěžící také předloží platný průkaz člena SH ČMS (bez platného průkazu nebude umožněn závodníkovi start). Slavnostní nástup se odehraje v 8:30 hod. Sportovní akci pořádá a srdečně na ni zve Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, Okresní sdružení hasičů Olomouc. Podrobné informace a pokyny ke stažení zde.

 

Noční hasičská soutěž mužů a žen v Trusovicích

Autor: Redakce UNO. Pondělí 01. srpna 2016.

Trusovice nočníSbor dobrovolných hasičů Trusovice Vás srdečně zve na tradiční Noční hasičskou soutěž, která se uskuteční 20. srpna 2016 od 20:30 na hřišti v Trusovicích. Soutěž proběhne v disciplínách požární útok a noční nalívačka, a to pro kategorie muži i ženy 2B. Startovné 100 Kč požární útok, 50 Kč nalívačka, bohaté občerstvení zajištěno. Rezervace startovního pořadí se přijímají do 19. srpna do 24:00 zde, poté na místě.

Bližší informace ke stažení.

 

Soutěž mladých hasičů - 1. ročník o pohár starosty SDH Klopotovice

Autor: Redakce UNO. Pátek 17. června 2016.

hasiči KlopotoviceNovou tradici zakádá Sbor dobrovolných hasičů Klopotovice, který pořádá 1. ročník soutěže mladých hasičů v požárním útoku o pohár starosty SDH Klopotovice. Závod v kategoriích mladší a starší se uskuteční v sobotu 2. července 2016 na hřišti v Klopotovicích. Příjezd v 9:00, zahájení soutěže v 9:30 hodin. Startovné 150,- Kč za družstvo. Bohaté občerstvení pro soutěžící i diváky je zajištěno. V průběhu akce vystoupí mažoretky a večer se bude konat diskotéka na Sýpce. Ke stažení pozvánka na akci.

   

33. ročník Memoriálu Františka Vogla ve sportovní soutěži hasičských družstev

Autor: Redakce UNO. Úterý 07. června 2016.

hasiči myslechoviceSbor dobrovolných hasičů Myslechovice zve na 33. ročník Memoriálu Františka Vogla ve sportovní soutěži hasičských družstev. Soutěž se koná 11. června ve 14:00 hodin a mohou se jí zúčastnit družstva všech kategorií starších 15ti let. Startovné 150,- Kč, ženy zdarma. Po ukončení soutěže bude hrát k tanci i poslechu hudební skupina Happy End. Bohaté občerstvení během celé akce zajištěno. Propozice soutěže a pozvánka ke stažení.

 

XV. ročník memoriálu Stanislava Vystrčila

Autor: Administrator. Pondělí 30. května 2016.

SDH DubSbor dobrovolných hasičů Dub nad Moravou pořádá již 15. ročník Memoriálu Stanislava Vystrčila, který se bude konat v sobotu 4. června 2016. Hasičská soutěž mužů a žen v netradičním požárním útoku do kopce se koná v areálu Výletiště u splavu v Bolelouci od 14:00 hodin. Přihlášky se přijímají do 2. června, startovné 150,- Kč za soutěžní družstvo. Pro všechny soutěžící a diváky je připraveno bohaté občerstvení. V neděli 5. června 2016 bude od 9:30 následovat dětská pohárová soutěž v požárním útoku. Pozvánka a informace k memoriálu zde, k dětské pohárové soutěži zde.


 

   

Strana 3 z 45