Svátek má Nataša
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Sekce pro rodinu

Akce RC Heřmánek na březen 2012

Autor: Redakce UNO. Čtvrtek 23. února 2012.

rc hermanekZDE si můžete stáhnout program akcí Rodinného centra Heřmánek na měsíc březen 2012.

 

Sekce pro rodinu na krajském sněmu UNO

Autor: Redakce UNO. Středa 15. února 2012.

sekce-pro-rodinuNa XIII. krajském sněmu UNO, který proběhl dne 21. 1. 2012 se na informačních panelech prezentovala i sekce pro rodinu.

Další foto ZDE

 

Spolupráce rodinných center

Autor: Redakce UNO. Středa 15. února 2012.

Read moreChci být maminkatelka – maminka i podnikatelka! To je výstižný název vzdělávacího kurzu, díky kterému se rodiče, především maminky, vzdělávají v oblasti psychologie, ekonomiky, pracovního práva, marketingu a obsluhy PC. Tyto znalosti jim pomohou v návratu na trh práce.  „Byl to výborně a užitečně strávený čas, nejen, že jsem si rozšířila a prohloubila znalosti, a už se těším, jak je využiju, ale vznikla také dobrá parta, která mi bude chybět,“ říká jedna z účastnic kurzu.

celý článek

   

AKCE K NÁRODNÍMU TÝDNU MANŽELSTVÍ

Autor: Redakce UNO. Neděle 12. února 2012.

Narodni-tyden-manzelstviSuper akce pro celou rodinu! Jak pro děti, tak pro rodiče a manžele bude připraven program - k poslouchání, podívaní i k hrám, včetně občerstvení.

Výstava svatebních fotografií, oznámení a obrázků dětí na téma svatba. Saxofon kvartet. Manželský pětiboj. Svatební dorty.
Akce má podpořit myšlenku: MANŽELSTVÍ JE DOBRÁ VĚC!

18.2. od 16hod v  RC Provázek, tzn. Štítného 10, prostory Slova Života

 

Provázek v novém

Autor: Redakce UNO. Pátek 10. února 2012.

Read moreRodinné centrum Provázek zahájilo začátkem února své aktivity pro rodiče s dětmi v nových prostorách na ulici Štítného 10. Bezbariérový vstup, dvě pěkně vybavené herny a sál pro přednášky, semináře, výstavy a jednorázové akce poskytují nejen možnost pokračovat v dosavadních aktivitách, ale začít také nové programy, jako je například adaptační program pro děti před vstupem do MŠ, cvičení s batolaty apod.

celý článek

   

Strana 14 z 16