Svátek má Nataša
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Sekce pro rodinu

Ukážeme Vám, jak na to! - Kurz pro podporu podnikání

Autor: Redakce UNO. Úterý 11. září 2012.

Read moreUvažujete o zahájení podnikání? Nevíte, jak začít, na kolik Vás přijde založení firmy? Kde sehnat peníze? Jaké předpisy a normy musíte splnit? Máte pochybnosti o tom, jestli Vás podnikání uživí? Chtěli byste své první kroky v podnikání konzultovat s někým, kdo už úspěšnou firmu má a poznat zblízka jeho zkušenosti?

Ukážeme Vám, jak na to! Je projekt financovaný z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a ze státního rozpočtu ČR, určený právě Vám.

V rámci projektu zdarma absolvujete tříměsíční prezenční kurz pro podporu podnikání (komunikace, obsluha PC, podnikatelský plán, psychologie podnikání, základy práva, ekonomika, marketing a obchodní dovednosti).

celý článek

 

Rodinné centrum Olivka otevírá nové prostory

Autor: Redakce UNO. Pátek 31. srpna 2012.

Rodinné centrum pozvanka-OlivkaOlivka si Vás dovoluje pozvat na slavnostní otevření nových prostor, které se uskuteční ve čtvrtek 6. 9. 2012 od 15.00 do 18.00 hodin na ul. 8.května 27 (dvorní trakt vedle dětského bazárku).

Program:

15:00 slavnostní zahájení
15:30 divadelní představení Koleje do nebe
16:15 ochutnávka muziko-tanečního programu pro ženy S Katkou Pokornou

Po celou dobu bude probíhat výtvarná dílnička pro děti s Bárou Vlachovou.

Všichni jste srdečně zváni.

 

Akce RC Heřmánek na září 2012

Autor: Redakce UNO. Pátek 17. srpna 2012.

rc hermanekZDE si můžete stáhnout program akcí Rodinného centra Heřmánek na měsíc září 2012.

   

Pozvánka na seminář s PhDr. Jiřinou Prekopovou

Autor: Redakce UNO. Úterý 14. srpna 2012.

prednaska prekopovaRodinné centrum Vikýrek zve na celodenní seminář s PhDr. Jiřinou Prekopovou "Aby láska v rodinách proudila", který se koná ve čtvrtek 16. srpna 2012 od 9.00 do 17.00 hod. v Klášterním kostele Zvěstování Panny Marie, ul. Kladská, Šumperk.

Na seminář je nutné se přihlásit předem, a to e-mailem na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo telefonicky na 777 60 63 68. 

Více informací ZDE

 

Letní dětský tábor - " ŽIRAFIÁDA"

Autor: Redakce UNO. Úterý 19. června 2012.

Read moreMateřské centrum Žirafa Šternberk pořádá LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR - prázdninová PARÁDA - „ŽIRAFIÁDA“ pro děti od 5 – 15 let.

Tábor probíhá v areálu KSG Moravská Slávia Brno – Říčky u Domašova. Ubytování v 6 lůžkových chatkách, malé děti jsou v budově s vedoucími. Domácí strava „jako od babičky“ a pitný režim po celý den.

celý článek

   

Strana 11 z 16