Svátek má Květoslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Sekce pro rodinu

Známe únorový program Rodinného centra Heřmánek

Autor: Redakce UNO. Středa 20. ledna 2016.

hermanekRodinné centrum Heřmánek z Olomouce-Holice odtajnilo nabídku svých únorových programů. Pravidelnou nabídkou tohoto měsíce bude motivační kurz pro ženy před nástupem zpět do práce. Jeho cílem je mimo jiné pomoci ženám uvědomit si, jakým darem a obohacením je mateřství, kolik se díky němu naučily, co překonaly, zvládly. Že je to skutečnost, které jsme si vědomy a nenecháme ji zapadnout mezi všemi povinnostmi a starostmi všedního dne. Probíhat bude i středeční kurz angličtiny pro pokročilé a připraveny jsou také zajímavé semináře s rodinnou tématikou.

Podrobný program pro aktivní rodiče a jejich děti na únor najdete na stránkách rodinného centra

 

Agrese je OK. Semináře poradí, jak ji zvládat u vašich dětí

Autor: Redakce UNO. Středa 04. listopadu 2015.

dite-kluk-vztek-vzteklyOlomoucké rodinné centrum OLiVy o. s. zve na dva zajímavé semináře týkající se agrese a agresivity u dětí. Agrese - odmítaná, a přece na denním pořádku. Loňské semináře na téma zvládnutí agrese měly obrovský úspěch, každý si odnesl konkrétní odpověď na svou otázku. Nenechte se vytočit, nezasloužíte si vyloučit z pracoviště za jedinou facku mířenou výchovně malému nevychovanci. Raději zkuste vyslechnout rady zkušeného odborníka, jak si v takové situaci správně poradit! 

Seminář proběhne 10. listopadu v odpolední verzi, následující den v celodenní verzi. Tématem vás provede Michal Vybíral, psychoterapeut, supervizor a lektor Ligy otevřených mužů. Oba semináře jsou akreditovány ministerstvem školství i Ministerstvem práce a sociálních věcí. Podrobnosti k jejich obsahu jsou v přiložených pozvánkách.

agrese_celodenní.jpgAgrese_je_OK_odpolední.jpg

 

Centrum Heřmánek zve na program pro podzimní dny

Autor: Administrator. Čtvrtek 29. října 2015.

hermanekMilí příznivci a příznivkyně Heřmánku, hodina za hodinou, den za dnem a říjen je za námi. Jaký byl? Rychlý, i když jsme ručičku hodin posouvali zpět. Přejeme vám, aby čas příliš neutíkal, aby se vám neztrácel, nechyběl pro to podstatné. Přejeme vám krásné podzimní dny, pro jejichž zpestření nabízíme řadu zajímavých programů. Nahlédněte… Těšíme se na vás a vaše děti.

Tým Rodinného centra Heřmánek z Olomouce - Holice

   

Olomoucké OLiVy zvou na květnové akce pro rodinu

Autor: Redakce UNO. Pondělí 04. května 2015.

Read moreSpolek OLiVy sídlící v centru Olomouce pořádá v květnu následující aktivity určené pro rodiče. Podrobnosti k nim najdete na webu http://www.olivy-os.cz/

celý článek

 

Rodinné centrum Heřmánek je aktivní i v květnu

Autor: Hynek Pečinka. Čtvrtek 30. dubna 2015.

hermanek logoTýden pro rodinu, Týden respektu k porodu a oslavy devátého výročí spolu s Dnem otevřených dveří. To jsou hlavní lákadla z květnové činnosti Rodinného centra Heřmánek z Olomouce-Holice. Kromě toho probíhají v centru pravidelné aktivity s výjimkou pátků 1. a 8. května, kdy je z důvodu státních svátků centrum zavřeno.

Program květnových akcí: akce-na-kveten-2015.pdf

   

Strana 2 z 16