Svátek má Pankrác
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Čím žije Domovinka aneb Co můžeš prožít v červnu, neodkládej na září

domovinkaDenní stacionář Domovinka Charity Zábřeh (ul. Leštinská č.16) zve širokou veřejnost k prožití příjemného a aktivního dopoledne. Ve středu 20.června 2012 si od 8 do 12 hodin budete moci vyzkoušet nové zahradní cvičební prvky, potrénovat paměť, navštívit a zasnít se ve vzpomínkové místnosti, ale také zapojit fantazii i ruce a vyzkoušet si některou z výtvarných technik.

O dobrou pohodu se postarají manželé Jarmarovi se svým hudebním programem a nebude chybět ani malé občerstvení.

Denní stacionář Domovinka Charity Zábřeh již 15 let nabízí služby seniorům a zdravotně postiženým občanům a je také pomocí a odlehčením pečujícím rodinám. „Přesvědčte se sami, že Domovinka je místem pohody, klidu, ale i prostředím pro aktivně strávený den. Přijďte také načerpat informace, které Vám mohou pomoci při péči o vaše blízké,“ zve k návštěvě vedoucí stacionáře Jaroslav Člupný a dodává: „Červnové setkání je jen začátkem akcí pro veřejnost. Další chystáme na září.“ Pro více informací se obracejte na vedoucího Domovinky Jaroslava Člupného, tel: 736 509 431, mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Chcete-li se akce zúčastnit, ale Váš zdravotní stav Vám neumožní se k nám dostat, můžete využít přepravu charitním vozem speciálně upraveným pro převoz lidí hendikepovaných a upoutaných na vozíku. Je třeba se však nahlásit 5 pracovních dní předem. Veškeré informace Vám podá paní Lenka Klimentová, tel: 736 509 478.