Svátek má Státní svátek
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Tábory u koní 2012

taborPro milovníky koní jsme opět připravili naše letní táborové pobyty u koní s jízdou na koních v ROUSKÉM  v krásném prostředí kelečského Javorníku a hostýnských vrchů. K dispozici letos budeme mít novou venkovní travnatou jízdárnu.

Děti jsou rozděleny do skupin podle zkušeností. Za pobyt jsou děti 10x v sedle, čistí, sedlají a uzdí sami ( samozřejmě s naší pomocí),  jsou s koňmi a u koní většinu dne. Proto jsou u jednoho koně 2-3 děti, aby si navzájem mohly pomáhat.

S dětmi také jezdíme ven do přírody (i poníci, kteří se vedou na vodítku). Pokud, ale máme zdatné dítko i na poníkovi, tak ho nevedeme, jede samo. Děti mají též možnost se seznámit s vozatajským sportem. Jednou absolvují výlet s koňmi do přírody. Letní táborové pobyty jsou určeny pro děti od 6 let, horní hranice není omezena. Táborník však musí počítat s tím, že jede na tábor a jako takový ho chápat. Pokud chcete na tábor umístit mladší dítě, můžeme Vám po tel. domluvě vyjít vstříc, záleží na samostatnosti Vašeho dítěte.

Děti jsou ubytovány v suterénu rodinného domu - letos máme k dispozici dva pokoje pro šest dětí a čtyři děti. K dispozici máme nově velký přístřešek, který slouží jako jídelna i jako společenská místnost pro zájmové činnosti. Doplňkový program je pro děti připraven velmi bohatý, děti batikují, vyrábějí keramiku, obrázky, pletou pedig. Na zahradě mají k dispozici velký bazén, pod zahradou je velký sportovní areál, který máme k dispozici. Vedoucí tábora jsou vychovatelé s akreditací práce s dětmi.

Os CAO jezdecká společnost JUKO

Podrobné informace a termíny táborů ZDE