Svátek má Státní svátek
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Fórum Evropský rok aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity 2012

Ve dnech 12. - 13. června 2012 se v Praze uskuteční Fórum Evropský rok aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity 2012. Fórum si klade za cíl iniciovat a podpořit konstruktivní diskuzi nad projektovými záměry financovanými z přímých komunitárních fondů EU v Bruselu pro vstup a začlenění jak ziskového (MSP), tak neziskového sektoru (NNO, občanská sdružení, zájmové skupiny), ale současně Vás požádat i o aktivní vstup z Vaší strany pro začlenění do přípravných projektových konsorcií, která vzniknou z naší diskuze.

Připravíme co nejširší  informační přehled pro Vaši představu, tak abyste z ní mohli čerpat i pro Vaši budoucí orientaci, která bude navazovat na nový programový rámec let + 2014. Chceme být soustředěni na cílovou skupinu lidí „50+“  v rámci probíhajícího Evropského roku Aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity, ale zájem o aktivní spolupráci není určen věkem, je určen motivací a cílem. V programu pozvánky máte prosím určeny tři námětové bloky do diskuze, přivítáme Vaše komentáře a podněty dle Vašeho zájmu.

Kdo z Vás si přeje být uveden v seznamu podporujících organizací pro naši diskuzi na tomto Fóru, prosím o doslání Vašeho loga a celého názvu Vaší organizace, sdružení apod. Tento seznam bude připojen k programu, jenž se bude rozesílat od 1. 6 .2012.

Fórum Aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity v rámci Evropského roku 2012 se koná v Praze ve dnech 12.- 13.6. 2012 v prostorách Orea Hotelu Pyramida. Fórum tématicky doplňuje a rozvíjí regionální semináře organizované (23. 1. do 6. 6 .2012) v rámci projektu EU a MY „50+“ v České republice.

Děkujeme za zaslání potvrzení Vaší účasti na email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Další informace na pozvánce ZDE