Svátek má Státní svátek
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Výstava k 20 letům Hnutí DUHA Olomouc je opět k vidění

loho hnuti duhaZnačný úspěch sklidila výstava připomínající 20 let existence Hnutí DUHA Olomouc, která byla k vidění 1. května na Ekojarmarku. Ti, kteří si snímky zachycující klíčové momenty z historie ekologické organizace v tento den prohlédnout nestihli, mají nyní další šanci. Organizátoři se pro velký zájem veřejnosti rozhodli výstavu instalovat do olomoucké čajovny Wabi.

Fotografie ze zdobení odpadového stromečku, z protestního značení cyklostezky či happeningu proti Paláci Morava je možné si prohlédnout v čase otevírací doby čajovny až do 31. května.

Radka Spurná z Hnutí DUHA řekla: „Těší nás, kolik lidí si přišlo výstavu na Ekojarmarku prohlédnout. Vzhledem k tomu, jak rozmanitá je naše činnost a na kolika projektech pracujeme, někdy nezbývá čas naše akce veřejnosti více prezentovat. Toto je způsob, jak lidem ukázat alespoň část toho, do čeho jsme vložili svoji energii.“