Svátek má Státní svátek
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Novinky z Provázku

RC Provázek - červnová úterní odpoledne pro celou rodinuPřijďte nakouknout do rodinného centra Provázek! Nově se můžete zastavit i každé úterní odpoledne, které je vyhrazeno aktivitám pro celou rodinu a setkáním všech generací. „Moje mamka už několikrát s naší dcerou v Provázku byla, tak se těším, že teď bude mít možnost seznámit se s jinými aktivními babičkami“, říká maminka dvou dětí, která pravidelně centrum navštěvuje.

Na prázdniny připravujeme akci Happy days, jenž je příležitostí pro ty, kteří se chtějí pohodovou formou zdokonalit v angličtině. Rodiče přitom mohou využít nabídky hlídání dětí s programem.

 „Letem světem“ pak mohou projít děti ve věku 5 až 8 let v příměstském táboře. Čeká je hravá angličtina, „výlet“ za kamarády do Afriky, pohybové hry, příběhy o koruně královny Ester, o harfě krále Davida a mnoho dalších včetně vyrábění.

 Najdete nás na adrese Štítného 10, v prostorách Slova Života. Více informací na letáčcích nebo na www.rcprovazek.cz a e-mailové adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Zuzana Kundelová