Svátek má Zikmund
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Strašení na fortu

Letak-fortV sobotu 28. 4. 2012 od 14:00 proběhne na pevnosti Fort XVII v Křelově u Olomouce akce nazvaná Straššššení na Fortu. Občanská sdružení Kirri o.s. a Fort XVII Křelov společně uspořádali strašidelné prohlídky Fortu. Na programu jsou mimo jiné strašidelné prohlídky podzemní pevnosti, dobová lukostřelnice, hrůzostrašné občerstvení u čarodějnice, divadelní vystoupení vyvrcholené upálením odsouzené čarodějnice, projekce hororových filmů a mnoho dalšího.

Kirri o.s., občanské sdružení vzniklo v létě 2007 a od té doby uspořádalo nebo se podílelo na více než padesáti kulturních a sportovních akcí. Z nich jmenujme Muzejní noc v Uničově, v Litovli, dobové slavnosti na hradech Bouzov a Sovinec , oslavy hodů v Pňovicích, Štěpánově a Dlouhé Loučce, charitativní  akce pro psí útulek Psí oči 2011 a další. Kirri o.s. je občanské sdružení zaměřené na propagaci a pořádání kulturních a sportovní akcí na téma bojová umění a historie.