Svátek má Robert
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Bulletin UNO 4/2012

Bulletin UNO 4 20121Vážení čtenáři,

Na úvodní straně dubnového vydání bulletinu UNO je rozhovor s hlavní organizátorkou Hanáckého farmářského trhu v Olomouci a nabídka školení od Neziskovky.cz v Olomouci. Na druhé straně jsou pozvánky na akce Mamma help a O.s. Holický les.
Na straně 3 je třetí a poslední část zpráv ze sekcí UNO za rok 2011. Na straně 4 je informace o projektu SOZE „OKRAJ“ a pozvánka na seminář EU a senioři „50+“.
Na straně 5 jsou novinky z MAS Moštěnka, nabídka bezplatné právní pomoci od Probono a informace o půjčovně kompenzačních pomůcek v Olomouckém kraji.
Na straně 6 je nabídka kulturních akcí na zámku Skalička nedaleko Zábřeha.

Na straně 7 je informace RC Provázek o víkendové akci ve Sluňákově a pozvánky Duhy Velká medvědice a Malé lišky – klubu přátel přírody.
Na straně 8 je pozvánka na krajskou přehlídku dětského divadla Poděs a nabídka hasičského dětského letního tábora.
Uzávěrka dalšího vydání je 15. dubna 2012, neváhejte a zašlete svůj příspěvek nebo pozvánku na vámi pořádanou akci v měsíci květnu nebo červnu 2012.

Zdeněk Beil, odpovědný redaktor bulletinu UNO