Svátek má Jaroslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Bulletin UNO 3/2012

bulletin uno 3 2012Vážení čtenáři,

na úvodní straně březnového vydání bulletinu UNO je rozhovor s lektorem kurzu Sociální ekonomiky do kterého se lze ještě přihlásit. Na druhé straně jsou pozvánky na mistrovství ČR v tancích a na Velikonoční výstavu v Těšeticích. Na straně 3 je druhá část zpráv ze sekcí UNO a pozvánky Malé lišky – klubu přátel přírody. Na straně 4 je informace o fungování Elektronického katalogu sociálních služeb v Olomouci a zpráva ze setkání mládežníků v Domašově nad Bystřicí. Na straně 5 jsou novinky z olomouckých mateřských center a článek k výročí Mamma HELP.

Na straně 6 je tradiční křížovka s tajenkou a článek k regionální značce Haná. Na straně 7 je informace ze čtyř Místních akčních skupin a pozvánky na HFT do Litovle a na hasičskou pouť do Dubu n.M.. Na straně 8 je kompletní nabídka služeb sociální firmy Ergones včetně ceníku.

Uzávěrka dalšího vydání je 15. března 2012, neváhejte a zašlete svůj příspěvek nebo pozvánku na vámi pořádanou akci v měsíci dubnu nebo květnu 2012.

Zdeněk Beil, odpovědný redaktor bulletinu UNO