Svátek má Jaroslav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Malá liška – aktivity v únoru 2012

mala-liska-logoKlub přátel přírody Malá liška z Olomouce pořádá i v únoru několik zajímavých akcí pro všechny fajn lidi. Projděte se s celou rodinou (nebo i sólo) po stopách olomoucké historie, zajeďte si na víkend do hor, přijďte si zazpívat známé i méně známé písničky Jarka Nohavici.

 

 

Sobota 4. února: Po stopách historie města Olomouce
Sraz: 9:30 u sochy TGM na Žižkově náměstí
Projděte se s námi vycházkovým okruhem vedoucím přes významné památky města Olomouce. S poutavým výkladem pana Jiřího Hambálka projdeme pod hradbami, ve středu města navštívíme tři pahorky s nejstarším osídlením, obě náměstí, parky. Celá trasa měří asi 10 km, ale vždy se z ní dá utéct, anebo se na chvíli ukrýt do tepla hospůdky nebo vinárničky. Čeká nás jistě velmi příjemná akce.
Příspěvek na akci: členové klubu zdarma, hosté 20 Kč

Čt – ne 16. – 19. února: Sněhovíkend v Jeseníkách
Zážitky v zimní přírodě ve Štědrákově Lhotě a okolí v podhůří Jeseníků. Nabízí se několik vleků pro sjezdování, běžkařské trasy i program pro ty, co zimní sporty neradi. Jako bonus bude návštěva ekofarmy a večer s country kapelou.

Úterý 28. února: Hudba pro (d)uši: Písničky Jarka Nohavici
Sál Nadačního fondu OKNO, Dolní nám. 38, 1. patro (portál hned vedle Hanácké restaurace
18:00 - 20:00
Posezení s kytarami a dalšími nástroji, co si kdo donese, s písničkami Jarka Nohavici a dobrým vínkem. Je jedno, jestli zpíváte dobře, nebo špatně - hlavně že od srdce a rádi. Hrají a zpívají Kryštof Richter, Hynek Pečinka a všichni, kdo přijdou...
Příspěvek na akci: členové klubu zdarma, hosté 20 Kč

Více zde: http://www.malaliska.cz/sluzby/unor-2012/

Akce pořádá Malá liška – klub přátel přírody z Olomouce, součást celostátní organizace Přátelé přírody ČR.
Více se o aktivitách pro všechny generace dozvíte na www.malaliska.cz. Jsme otevřeni pro všechny zájemce o aktivní volný čas a s pozitivním vztahem k přírodě a jiným lidem.