Svátek má Oto
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Bulletin UNO 1/2012

Bulletin UNO 1 2012-1Vážení čtenáři,
lednové vydání bulletinu UNO informuje o průběhu udělování cen Křesadlo a GOAL dobrovolníkům a obsahuje na straně 1, 3 a 4 velmi zajímavé příspěvky o dobrovolnické práci od NNO JIKA a Amelie. Dále se v bulletinu dočtete na 5 straně o připravované změně právní subjektivity UNO, o které budou rozhodovat účastníci na sněmu UNO 21.1.2012 v Olomouci.
Na straně 7 se dozvíte na které bezplatné kurzy v sociálně právní oblasti se do 16.1.2012 můžete přihlásit.

Tradičně informujeme o aktivitách rodinných center a Malé lišky, a to na straně 2, 6, 7 a 8. Organizace pracující se sluchově postiženými bude zajímat pozvánka na straně 2.

Dále je zde zpráva nové pomocnice na Šumpersku a informace o projektu Zahrada 2000 na Jesenicku. Organizace pomáhající proti násilí na dětech a mládeži bude zajímat informace o Evropském projektu Duhy Velké Medvědice na straně 6. Na stranách 4 a 5 se dočtete o práci O.s. Pamatováček a o úspěšném semináři digitální fotografie v Jeseníku.

Všimněte si prosím, že od 1.1.2012 vychází bulletin pod novým názvem UNO a registrací NURS. Redakční tým zůstal beze změny.
Uzávěrka dalšího vydání byla 10. ledna a další bude 10. února 2012, neváhejte a zašlete svůj příspěvek nebo pozvánku na vámi pořádanou akci v měsíci březnu 2012.

Zdeněk Beil, odpovědný redaktor bulletinu UNO