Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Pozvánka na seminář "Rešerše finančních zdrojů"

Občanské sdružení INspiro a Unie neziskových organizací Vás zvou na cyklus seminářů „Naučme se lépe řídit projekty“ pod vedením lektorky Milady Šnajdrové.

Témata jsou rozdělena do jednotlivých seminářů, které na sebe volně navazují. Nemusíte absolvovat všechny, ale můžete si vybrat libovolné téma, které Vás zaujme.

Kurzy jsou vedeny odlehčenou prožitkovou formou, účastníci se aktivně zapojují vlastními postřehy a zkušenostmi, témata jsou doplňována o praktické zkušenosti.

Prvním seminářem je „Rešerše finančních zdrojů“ s tímto obsahem:

-         Typy zdrojů, přehled zdrojů, výhody a nevýhody
-         Grantové kalendáře
-         Nejdůležitější webové stránky
-         Orientace ve výzvě

Semináře se konají vždy od 13 do 16 hodin:

č.201132 - PŘEROV - pondělí 17. října 2011,  Alfa handicap, nám. Svobody 4
č.201133 - OLOMOUC – úterý 18. října, Oblastní unie neslyšících, Jungmannova 25
č.201134 - JESENÍK – středa 19. října, Český zahrádkářský svaz, Husova 5
č.201135 - ŠUMPERK – čtvrtek 20. října, Direct economy, Jesenická 65

Účast je  zdarma.

Prosíme Vás o přihlášení na webu UNO nebo na: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , příp. volejte pí Šnajdrovou, tel. 776 13 33 72.

Semináře jsou realizovány za finanční spoluúčasti Olomouckého kraje v rámci významného projektu „Pomáháme neziskovkám“ ve spolupráci s Nadačním ústavem regionální spolupráce o.p.s. a občanským sdružením INspiro.