Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Spolupráce UNO a Hospodářské komory ČR

hk.jpgVážení přátelé, dovolte mi, abych vás informovala o dalším průběhu spolupráce UNO a Hospodářské komory ČR.
Na jaře 2010 přešla Databáze projektových námětů do kompetence Unie neziskových organizací Olomouckého kraje. Zástupci UNO se v této souvislosti setkali s řediteli Hospodářských komor, a to nejen Krajské, ale i Okresních HK v Olomouci, Jeseníku, Šumperku, Prostějově a Přerově.
Se všemi řediteli jsme uzavřeli dohodu o spolupráci s neziskovým sektorem. Dohodli jsme se na propagaci Databáze vašich projektových námětů na stránkách Hospodářských komor a také nám jednotliví ředitelé nabídli možnost rozesílat svým členům - podnikatelům pozvánky na některé akce NNO v regionu.

Pokud budete chtít pozvat na některou svou akci podnikatele ve vašem okolí, obraťte se prosím na vedoucí Vaší sekce nebo pomocníky pro NO v regionu.

 

Co se týče Databáze projektových námětů, dochází k drobným změnám v prováděcí metodice, která je součástí této zprávy. Vzhledem ke změnám vyhlašujeme výjimečně aktualizaci projektových námětů k datu 15. června 2010.

Prosím tedy všechny zájemce o umístění projektu do této Databáze, aby zaslali zprávu POUZE na mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Buď zašlete nový projektový záměr - viz příloha - nebo postačí, také e-mailem, žádost o převedení Vašeho námětu do dalšího kola.

Další uzávěrka bude již v pravidelném termínu 30. září 2010.

 

Prosím, berte v potaz, že Databáze bude zveřejněna asi 1 měsíc po uzávěrce, takže aktivity, které budete realizovat v nejbližších týdnech nemusí být v té době již aktuální. Také je důležité, aby Vaše neziskovka byla připravena na prezentaci svého námětu. Databáze obsahuje jen nejzákladnější informace, takže detaily Vašeho projektu představíte donátorovi sami na osobním setkání.

 

Nabízím Vám také, jako fundraiser UNO, případnou pomoc při sestavování projektových námětů nebo při prezentaci projektů sponzorům a dárcům. Obraťte se na mne také s jakýmkoli dotazem.

 

Veškeré dokumenty k tématu naleznete ZDE .

 

 

V Olomouci dne 15. května 2010