Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Náš červnový webinář pro neziskovky seznámí s programem Erasmus+

erasmusplus-2021 2027Další z řady vzdělávacích webinářů, neboli online seminářů, pro neziskovky proběhne v úterý 22. června v podvečer. Lektorka Zdeňka Lammelová z Domu zahraniční spolupráce provede zájemce možnostmi evropské spolupráce a vzdělávání financovanými z programu Evropské unie Erasmus+. Webinář můžete zdarma sledovat například z pohodlí své domácnosti, je ale třeba se na něj předem přihlásit.

Online webinář s názvem „Program Erasmus +, možnosti spolupráce napříč Evropou“ pro zájemce z řad NNO blíže představí strukturu a možnosti programu Erasmus+ a okrajově také Evropský sbor solidarity. Dozvíte se: Jaké jsou priority programu Erasmus + v novém programovém období a jaká je struktura? Jaké typy mobilit a projektů je možné financovat z programu Erasmus+, kdo může být žadatelem, jaká jsou kritéria a jak mohou vypadat jednotlivé aktivity? Kdy jsou další uzávěrky?

Během semináře se zaměříme především na oblast neformálního vzdělávání mládeže, dotkneme se ale i oblasti vzdělávání dospělých. Těžištěm Evropského sboru solidarity jsou dobrovolnické výjezdy mládeže, do programu se ale mohou zapojit také organizace a stát se přijímajícími zahraniční dobrovolníky.

Termín: Úterý 22. 6. 2021 od 17:00 hod. Délka trvání: max 120 minut. Přihlášení do 20. 6. 2021 včetně on-line na https://bit.ly/3rTs0pT

Seminářem provede Mgr. Zdeňka Lammelová, M.A., regionální konzultantka Erasmus+ a Evropský sbor solidarity Olomoucký kraj

Pořádá Unie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje ve spolupráci s ANNO ČR za finanční podpory Úřadu vlády České republiky.

POZVÁNKA S PODROBNOSTMI: UNO_Vzdělávací_webinář_-_Erasmus.pdf

xDZS logolink sirka kompletni RGB