Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Dobročinný program GetFix rozdává 1 milion korun

Screenshot-2020-08-13-at-12-1GetFix se rozhodl pomáhat neziskovým organizacím, protože starost o pohodu a zdraví ostatních je v současné nelehké době velmi aktuálním tématem. Společnost GetFix je zastřešovatelem zodpovědných autoservisů, které si sama prověřuje a ručí za jejich kvalitně odvedenou práci. Spousta lidí z neziskových organizací také odvádí kvalitní práci, když upřednostňuje dobro ostatních před tím svým.

GetFix chce v průběhu letošního roku na oplátku nabídnout svou pomoc právě takovým, a to v hodnotě 1 milionu korun.

Každý měsíc až do konce roku 2021 proto oslovuje neziskové organizace, které se pro svou činnost nezbytně potřebují pohybovat vozidlem, a nabízí jim pomocnou ruku v podobě servisu jejich vozidel v individuálně stanovené výši. Není podstatné, zda má organizace vozidel deset či pouze jedno. Podstatné je, že se stará o ty, kteří se sami o sebe postarat nedokáží - ať už se jedná o přírodu, ohrožená zvířátka, děti, nemocné, hendikepované lidi či seniory.

Pro zákazníky GetFix je údržba nebo oprava automobilu v některém ze servisů ověřené sítě velmi snadnou záležitostí. Na webových stránkách si mohou podle požadovaného úkonu a vhodné lokality vybrat ten nejlepší možný servis, online si ho rezervovat a na smluvený termín do něj dorazit. O vše ostatní už se postará servis GetFix. "Rozhodli jsme se podat pomocnou ruku těm, kdo to nejvíce ocení, a to tam, kde to umíme nejlépe - tedy v péči o auta. GetFix se specializuje na zajištění kvalitního servisu aut bez zbytečných komplikací, fleetový management a na další služby, které s automobily souvisí. Pomoc tak ocení nadace, které bez funkčních vozidel nemohou plnit své poslání," říká Stanislav Toman, ředitel GetFix Holding.

Stejně snadno to probíhá i v případě servisu pro neziskovou organizaci. Ta registruje své vozidlo do rezervačního systému GetFix a ze široké nabídky si vybere požadovanou lokalitu, vhodnou servisní pobočku a vyhovující termín. Při platbě pak využije poukaz, který od GetFix v rámci dobročinného programu získá.

Neziskové organizace se do programu "GetFix pomáhá" mohou hlásit i z vlastní iniciativy. Získání pomoci je snadné, stačí když na webu getfix.cz/pomaha vyplní zájemci jednoduchý formulář. GetFix poté každý měsíc vybere jednu organizaci, která bude pomoc potřebovat nejvíce a té daruje poukaz do své partnerské servisní sítě. Výše bude stanovena s ohledem na míru využití vozového parku pro dobročinné účely a jeho technický stav. Protože pomoc je nyní potřeba více než kdy jindy, proto GetFix pomáhá.