Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Hledáte snadný a sexy nástroj pro komunikaci v týmu? Seznamte se s Facebookem pro neziskové organizace

školeníŘešíte interní komunikaci ve vašem týmu? Hledáte nástroj, který bude pro Vaše zaměstnance a třeba i dobrovolníky sexy, přirozený a snadný k používání? Pak zkuste Workplace by Facebook: systém založený na prostředí FB a určený pro komunikaci v týmu. Jedná se s trochou nadsázky o pracovní verzi Facebooku navrženou k tomu, aby ji používali zaměstnanci firem nebo neziskových organizací. Je oddělená od osobních profilů a můžete ji používat pro komunikaci v rámci kanceláří nebo pokud jste v terénu a máte s sebou jen mobil. 

Zveme Vás na webinář s Veronikou Fialovou přímo z Facebooku. V rámci něj se dozvíte, jak využívat a nastavit Workplace, kromě toho vám také prozradí užitečné tipy a triky. Praktickou ukázku používání Workplace Vám potom předvede Václav Blahout z Českého olympijského výboru. Webinář se je zdarma a uskuteční ve čtvrtek 25. března od 15 hodin.

Seznámení s programem Workplace by Facebook

Kdy: čt 25. 3. 2021 od 15 do 17 hodin

Kde: Online, odkaz vám zašleme před akcí

Lektoři: Veronika Fialová, Václav Blahout

Cena: Zdarma

Klikněte pro přihlášení

 

Ochutnávka programu

Informace o programu Workplace for Good

Výhody používání Workplace

Praktické tipy a triky

Jak na nastavení a spuštění

Workplace v praxi: jak Workplace by Facebook využívá pro svoji komunikace Český olympijský výbor

 

Kdo vás provede webinářem?

Veronika FialováFacebook. Veronika působí ve Facebooku v Dublinu jako strategický partner pro společnosti v rámci střední a východní Evropy a pomáhá s plánováním, implementací marketingových řešení a obchodní podporou pro jejich rozvoj a růst. Věnuje se také podpoře neziskových organizací a komunit přes celý region.

Václav BlahoutČeský olympijský výbor. Václav je nezávislý konzultant digitálního marketingu, školitel a certifikovaný Facebook Marketing Consultant pro region CEE. V rámci projektu GNRS.cz. propojuje firmy a agentury se sportovci. Je dlouhodobě podepsán pod digitálními aktivitami a strategiemi Českého olympijského týmu anebo třeba Coca-Coly.

Pokud byste se potřebovali na cokoliv zeptat, neváhejte nás kontaktovat buď odpovědí na tento e-mail, případně se můžete obrátit na naši podporu na adrese  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript  nebo na čísle 774 000 985.

Těšíme se na vás! Váš tým TechSoup