Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Olomoucké dobrovolnické centrum hledá nové zájemce o dobrovolnictví

jikaJIKA - Olomoucké dobrovolnické centrum z. s. hledá nové dobrovolníky – zveme Vás mezi nás! Máte při práci nebo studiu chuť a čas zkusit něco nového a poznat nové lidi? Chcete se seberealizovat, získat nové zkušenosti a přátele, být nápomocní nebo jen nevíte co s volným časem,? To vše a mnohé jiné Vám nabízí naše JIKA – Olomoucké dobrovolnické centrum z.s. v našich přijímajících organizacích. Nábor nových dobrovolníků probíhá během celého roku, stačí se jen přihlásit Kontakty a více informací na e-mailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript ; mobil: 773 998 585,  https://www.facebook.com/JikaDC; případně přijďte přímo za námi - Horní nám. 18, Olomouc v 1. patře (pasáž u Arionovy kašny). 

Pokud věnujete třeba jen hodinu týdně někomu potřebnému, uděláte mu tím velkou radost. Čím více nás bude, tím lépe pro ostatní.