Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Grantový diář - úplný přehled o dotačních zdrojích pro vaši neziskovku

Banner 191x191 2Chcete mít ten nejúplnější přehled o otevřených dotačních a grantových výzvách, které se v rámci Česka nabízejí pro neziskové organizace? Pořiďte si předplatné Grantového diáře, který průběžně aktualizuje Nadace Neziskovky.cz! Je to jednoduchý online nástroj, který je vždy po ruce a významně usnadňuje vyhledávání vhodných výzev širokého spektra vyhlašovatelů. V průměru obsahuje okolo 280 aktuálních výzev českých i zahraničních nadací a nadačních fondů, programů EU, dotačních programů ministerstev, krajů, měst i obcí a dalších zdrojů. Aplikace umožňuje uživatelům vyhledávat a pohodlně pracovat s vyhledanými programy podle vlastních potřeb.

Grantový diář mohou v organizaci využívat až tři osoby s vlastním přístupem, je možné si vyzkoušet jeho DEMO verzi. Objednávat Grantový diář si mohou zájemci objednávat v průběhu celého roku, cena ročního předplatného je 1 190 Kč (99 Kč měsíčně), půlroční předplatné je 790 Kč (132 Kč měsíčně). Ceny jsou bez DPH. Máte dotaz? Obraťte se na Nadaci Neziskovky.cz na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , 730 173 166.