Svátek má Rostislav
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Vánoční sbírka ve Středisku SOS

SOS vánoceS blížícím se adventem začínají i ve Středisku SOS pro vzájemnou pomoc občanů v Olomouci přípravy k uskutečnění projektu „Vánoce pro osamělé“, což znamená pro pracovníky střediska a ochotné dobrovolníky připravit vánoční balíčky. Tyto balíčky pak budou roznášet osamělým a nemocným seniorům a kromě této služby bude připraveno posezení na Štědrý den, kdy lidé bez rodinného zázemí stráví a prožijí alespoň částečně vánoční atmosféru klidu a pohody. Aby bylo možno tuto radost z dárků a pohoštění připravit, obracíme se na Vás s prosbou o pomoc, milí čtenáři těchto řádků, kdo můžete přispět ke zdaru tohoto záměru.

Přijímáme vánoční pečivo, cukroví, ovoce, čaje, trvanlivé potraviny a hygienické potřeby, avšak nejlépe do 18. prosince.  A to ve třech našich provozovnách – v Praskově 16 (nedaleko tramvajové zastávky U Bystřičky), v Kateřinské 10 (mezi tržnicí a Dolním náměstím) a ve Slovenské 8 (poblíž Galerie Moritz). Otevřeno je: v pondělí až pátek od 9 do 17, v sobotu od 8 do 12 hodin. Děkujeme!

Podrobnější info na: www.strediskosos.cz, kontaktní tel. 585 220 050.