Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Univerzita Palackého pořádá akreditované semináře pro pomáhající profese. Pro naše členy se slevou.

logo oushiUnie nestátních neziskových organizací Olomouckého kraje navázala spolupráci s Institutem sociálního zdraví Cyrilometodějské teologické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci. Institut nabízí našim členským organizacím slevu 20 % z účastnického poplatku za seminář, který bez slevy činí 2900 Kč za dvoudenní 12hodinový vyučovací program.

Semináře celoživotního vzdělávání v oblasti psychosomatiky jsou určeny pro pracovníky v pomáhajících profesích. Jedná se o kvalitní vzdělávací program akreditovaný MPSV garantovaný odborníky z Univerzity Palackého - hlavním odborným garantem je profesor klinické psychologie Peter Tavel a profesor psychiatrie Jozef Hašto.

25. - 26. ledna 2019 Psychosociální rizikové a ochranné faktory a resilience. Nástroje pro zjišťování  vztahového stylu, stresorů v dětství a v dalším průběhu života.

15. - 16. února 2019 Hypnóza

15. - 16. března 2019 Autogenní trénink – základní stupeň

12. - 13. dubna 2019 Empatická laboratoř

21. - 22. června 2019 Psychosomatika z klinického pohledu, terapeutické implikace

Podrobnosti o jednotlivých seminářích a přihlašování najdete zde: https://oushi.upol.cz/psychosomatika/ nebo vám je ráda sdělí Mgr. Ivana Svobodová ( Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript )