Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Olomoučtí Přátelé přírody zvou na své lednové akce

galiciafootOlomoučtí Přátelé přírody ze skupiny Malá liška zvou fajn lidi všech velikostí na své akce. Všechny akce jsou otevřené veřejnosti, předem se hlásit  musíte jen na kuchařský workshop a Lyžařský víkend. "Kdo se v prvním měsíci nového roku zúčastní celého našeho programu, bude se moci na konci ledna ohlédnout za šesti akcemi, na nichž s olomouckými Přáteli přírody bude 10 dní.

Bude mít za sebou posezení v teple příjemné restaurace, po němž se začne těšit na naše vícedenní akce, ale i na ty kratší, které zatím máme naplánovány do konce dubna. Podívá se do Uničova, jehož kořeny sahají až za rok 1223. Na Cestovatelském večeru se aspoň na chvíli přenese na západ Španělska, do Galicie. Naučí se uvařit pravé ukrajinské jídlo. Bude běžkovat, sjezdovat a koulovat se na prodlouženém víkendu v Jeseníkách. A na konci měsíce se dozví o osobnosti a díle malíře Alfonse Muchy.

Ten se ale bude mít, že?! Pojďte se mít s ním, přijďte za námi a užijte si náš program!" 

Lednový program Malé lišky najdete zde: https://www.malaliska.cz/news/leden2019/ 

liska pratele 2018x