Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Stručně o prázdninové činnosti naší Unie

IMG 20180105 184227 927Ani o prázdninách jsme nebyli úplně nehybní. Fungoval informační servis pro neziskovky i o nich - na našem webu jste si mohli přečíst desítku článků, na některé z nich odkazoval i náš facebookový profil, kde jsme navíc sdíleli i pozvánky na akce našich členských i spřátelených organizací. Několik neziskovek využilo i nabídku právního poradenství, například souvisejícího s likvidací nečinného spolku či doplnění údajů do veřejného rejstříku.

Sešlo se i předsednictvo naší Unie, a to ve čtvrtek 23. srpna odpoledne, tradičně v prostorách sdružení OK4Inovace v olomouckém "mrakodrapu" RCO. Věnovalo se především přípravě nadcházejícího krajského sněmu neziskového sektoru, který proběhne už tento týden. Dalšími body byla aktuální kondice členské základny a naše zapojení do letošního ročníku celostátního oceňování osobností neziskového sektoru. Podrobnosti si můžete přečíst v zápise: pdfZapis_pUNO_37.pdf