Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Eurocentrum zve do Olomouce na debatu o Evropské unii

EC OLOMOUC barva MEurocentrum Olomouc zve na veřejnou debatu o stavu kultury a vzdělávání v Evropské unii. Přijďte diskutovat o tom, jakou podobu by měla nadále evropská spolupráce mít a jak by měla podle Vás Unie v budoucnu vypadat. Řekněte nám, jakou Unii chcete! Debatovat s Vámi přijdou europoslankyně Martina Dlabajová, náměstek primátora statutárního města Olomouce Aleš Jakubec a VŠ pedagog a odborník na evropské právo Václav Stehlík.

Akce se uskuteční ve čtvrtek 6. září 2018 od 18.00 hod. v prostorách Café 87, Denisova 47 v Olomouci. Debata probíhá v rámci celoevropského cyklu občanských konzultací a zároveň je součástí programu Dnů evropského dědictví Olomouc. Občerstvení zajištěno. Více informací naleznete v přiložené pozvánce. Váš zájem akce se zúčastnit prosím potvrďte na email  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript