Svátek má Taťána
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

V Olomouci se představí Grantová laboratoř Nadace Vodafone

pozvanka vodafoneV pondělí 18. června od 10.00 do 12.00 hod. pořádá v Olomouci Nadace Vodafone ve spolupráci s naší Unií komorní setkání spojené se snídaní, v rámci kterého bychom zástupcům neziskových organizací Olomouckého kraje rádi představili grantový program Laboratoř Nadace VodafonePodrobnosti najdete v přiloženém letáku.

Zveme na setkání především ty neziskové organizace, které se věnují následujícím oblastem: prevenci bezdomovectví, podpoře nízkoprahového a sociálního bydlení (pro mladé lidi, samoživitelky), dostupnosti zdravotní a sociální péče pro lidi bez domova, integraci osob z ohrožených lokalit (chudoba, menšiny), práci se závislými osobami (alkohol, drogy, herní automaty apod.), práci s národnostními menšinami, včetně migrantů, práci s mládeží ze zařízení náhradní rodinné péče, zvyšování kvalifikace pro trh práce a práci se sociálně vyloučenými skupinami.

Počítáme s účastí 15 – 20 zástupců neziskových organizací. V případě vašeho zájmu kontaktujte do pátku 15. 6. 2018 paní Jolanu Hájkovou, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript z Nadace Vodafone, která potvrdí vaši účast.