Svátek má Valérie
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Petice proti připravované sociální reformě

Dovolujeme si předložit petici s podpisovým archem, ve které projevujeme nesouhlas s připravovanou sociální reformou. V petici jsou napsány stručně základní body, které by měly být obsaženy v sociální reformě. Pokud s tímto také nesouhlasíte, tak se prosím přidejte k naši petici a rozšiřte ji také mezi své uživatele.

Podepsané petiční archy prosím zašlete nejpozději do středy 23.3.2011 na adresu: CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ Olomouckého kraje, Náměstí Svobody 1963/4, 750 02 Přerov.

Současně si Vás dovolujeme pozvat na Shromáždění občanů, kteří nesouhlasí s navrhovanou sociální reformou dne 17.3.2011 v 15.30 hodin na našem Centru, v případě hezkého počasí v parku před Centrem na Náměstí Svobody, kde bychom podepsali navrhovaný dopis panu mistru Drábkovi a poslancům za Olomoucký kraj. Věříme, že se zúčastníte v co největším počtu, jde nám o náš další život. Shromáždění bude přítomna kabelová televize.

Děkujeme za podporu!

Iva Sibrová | Ředitelka a vedoucí sociální sekce UNO

Petici a podpisový arch naleznete ZDE