Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Darujme vánoční radost osamělým. Pracovníci a dobrovolníci Střediska SOS budou letos opět roznášet vánoční balíčky

Logo SOSA zase se blíží Vánoce se svými radostmi a očekáváními. Rozsviťme společně světlo naděje, lásky a porozumění v tomto vánočním čase. Nezapomínejme na ty, kterým bude chybět prostřený stůl, teplo a dárky. Doba vánoční je dobou, kdy lidská srdce jsou si blíž. Vzpomeňme i na ty, kteří nás potřebují a nikoho nemají. Pracovníci a dobrovolníci Střediska SOS pro vzájemnou pomoc občanů, z.s. v Olomouci budou opět, letos již po osmadvacáté připravovat a roznášet vánoční balíčky pro osamělé a nemohoucí seniory. Také Vy můžete přispět a darovat vánoční radost člověku bez vlastního rodinného zázemí.

„Drobné dárky, hygienické potřeby, trvanlivé potraviny a vánoční cukroví je možné přinášet po celý advent do našich olomouckých provozoven v Praskově 16, v Rooseveltově 9 a nově také ve Slovenské 8. Máme otevřeno denně od 9 do 18 hodin (ve Slovenské do 17 hodin) a v sobotu od 8 do 12 hodin,“ informuje pracovnice střediska Iveta Věrná. „Více než sto balíčků budeme připravovat 18. prosince, abychom vše stihli roznést do svátků. Dárky, které dostaneme později, přidáme do vánočních nadílek pro osamělé lidi, kteří spolu s námi u prostřeného stolu prožijí Štědrý den,“ dodává Věrná.

Pracovníci střediska děkují všem lidem dobré vůle, kteří svým dárkem přispějí do vánoční nadílky pro osamělé spoluobčany.