Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Přijďte si poslechnout kvalitní hudbu a navíc podpořit dobrou věc na benefiční večer pro Sluňákov

Iva Bittová SluňákovSrdečně Vás zveme na první benefiční večer IVA BITTOVÁ pro Sluňákov. Ve čtvrtek 14. prosince 2017 od 19 hodin rozezvučí sál Mozartea Arcidiecézního muzea nezaměnitelný hlas této výrazné české osobnosti alternativní hudební scény. Zapomeňte společně s námi na vánoční shon, přijďte si poslechnout kvalitní hudbu a navíc podpořit dobrou věc. Beneficí provází cestovatel, polárník a režisér Petr Horký. V rámci večera se můžete těšit na obdarování nejedním překvapením. Vstupné 800 Kč. Výtěžek z akce bude věnován na činnost neziskové organizace Sluňákov, která již přes 25 let zprostředkovává pobyt dětí v přírodě a s přírodou. Předprodej vstupenek probíhá do 6. prosince 2017 na e-mailu  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , telefonu 585 378 345 nebo osobně v centru Sluňákov v Horce nad Moravou, potom již na místě. Facebook událost.

I v době podzimně-zimní pořádá Sluňákov mnoho dalších akcí:

V úterý 21. listopadu 2017 od 18 hodin proběhne v olomouckém Muzeu umění - Divadle hudby předpremiéra filmu o české přírodě Planeta Česko za účasti režiséra Mariána Poláka, produkčního Radima Procházky a jejich hosta Vlastimila Kostkana. Sledujete výpravné filmy o divoké přírodě? Chyběl vám pohled na českou přírodu? Dobrodružné příběhy z české přírody vám v roce 2017 nabídne nový celovečerní dokumentární film Planeta Česko. Facebook událost.

Sluňákov Vánoční dílnyV pátek 1. prosince 2017 jste od 16:30 zváni do centra Sluňákov na odpoledne pro děti a jejich (pra)rodiče - Vánoční tvořivé dílny. Návštěvníci si vyzkouší si výrobu drobných dárečků a ozdob a v dílně objeví krásu přírodních materiálů. Také se necháme překvapit, jak ze starého vznikne nové. S sebou přezůvky, vhodné oblečení (pohodlné a takové, které nevadí ušpinit). Svůj zájem prosím hlaste na email Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na telefon 585154882 nejlépe do 30. listopadu. Facebook událost.

Týž den, tedy v pátek 1. prosince, se od 20 hodin v olomouckém Muzeu umění - Divadle hudby koná koncert Marty Topferové a MilokrajeFacebook událost.

V sobotu 9. prosince 2017 přijďte pozdravit kouzelné bytosti do areálu Domu přírody v centru Sluňákov. Pohádkový advent připomene, žes dobou vánoční a předvánoční jsou pohádky neodmyslitelně spojeny. Rodinné vstupné 100 Kč.