Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Najděte si nového zaměstnance a získejte mzdový příspěvek na 6-12 měsíců

nová perspektiva 2017Centrum pro komunitní práci Severní Morava nabízí dotaci na vytvoření pracovního místa v rámci nového projektu „Podpora mladých absolventů jako investice do budoucnosti regionu“, v kterém aktuálně (srpen až září 2017) probíhá informační kampaň a nábor účastníků. Pro získání dotace Centrum umožňuje do projektu zařadit vlastního kandidáta, kterého máte zájem zaměstnat a který spadá do cílové skupiny projektu. Do projektu je možné zařadit osoby do 24 let věku (včetně), které jsou evidovány na Úřadu práce v Olomouckém, Moravskoslezském nebo Pardubickém kraji déle než 5 měsíců.

Před vytvořením pracovního místa nabízí Centrum účastníkům projektu vzdělávání, pracovní diagnostiku a/nebo pracovní poradenství a také nabídku absolvování rekvalifikačního kurzu podle potřeby a zprostředkování zaměstnání.

Pracovní místa mohou být vytvářena přibližně od listopadu / prosince 2017.

Do projektu máte možnost se zapojit ve dvou rovinách:

NYNÍ - Vytipovat a zapojit do projektu Vašeho kandidáta, na pracovní pozici u Vás v organizaci, který v Centru absolvuje projektové aktivity a přibližně od listopadu 2017 máte možnost na něj získat příspěvek  na pracovní místo.

V PRŮBĚHU PROJEKTU - Vybrat si vhodného pracovníka/ci ze skupiny účastníků, kteří jsou již do projektu zapojeni.

Centrum Vám nabízí dotaci na vytvoření pracovního místa až ve výši 16 080,- Kč na dobu 6-12 měsíců, ale také možnost proškolit Vámi vybraného budoucího zaměstnance. Účastníci projdou vzděláváním a poradenstvím a budou mít možnost si vybrat rekvalifikační kurz potřebný pro konkrétní pracovní místo.

Pokud máte zájem ucházet se o dotované pracovní místo, případně máte vytipovaného vhodného uchazeče o zaměstnání ve věku 15-24 let (včetně), vyplňte prosím jednoduchý online dotazník, který najdete na tomto odkazu: Dotazník pro zaměstnavatele.

Současně Váš kandidát musí kontaktovat Centrum a zaslat životopis a motivační dopis s uvedením informace o možnosti získání pracovního místa u Vás v organizaci.

Další informace pro zaměstnavatele naleznete ZDE, pro mladé absoventy ZDE.

Pokud potřebujete získat více informací, tak Centrum neváhejte kontaktovat na níže uvedených kontaktech.

Centrum pro komunitní práci Severní Morava 

Sídlo: V Zátiší 810/1, Ostrava - Mariánské Hory

Regionální kancelář Šumperk:

M.R.Štefánika 318/1, 787 01 Šumperk

Kontaktní osoby:

Ing. Zdenek Zívala, tel: 775 760 348, email:  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Bc. Markéta Kreizlová, tel: 775 764 413, e-mail:  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript