Svátek má Soňa
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Témata diplomových prací pro NNO v Olomouckém kraji

Vážení kolegové z NNO v Olomouckém kraji,

z pověření  Olomoucké sekce UNO jsem oslovil Moravskou vysokou školu v Olomouci (dále jen MVŠO)  ohledně možností zadávání témat diplomových, bakalářských či seminárních prací, souvisejících s problematikou neziskových nevládních organizací, které je možno nabídnout studentům k výběru.

 

Pokud by vaše NNO měla zájem řešit nějaký problém vyžadující zkoumání, rozbor, shrnutí s nadhledem, zašlete svůj návrh na adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Vzhledem k tomu, že studenti mají pro tento školní rok termín pro výběr tématu stanovený na 31.3.2011, je v případě vašeho zájmu, potřeba zaslat návrh co nejdříve!!

Předpokládáme, že ale budete moci návrh podat i v příštím roce nebo v dalších měsících až do konce školního roku na Katedru aplikované ekonomie FF UP Olomouc. O této možnosti ještě budete informováni.

Váš návrh zašlete s těmito údaji:

-     krátký popis problematiky (dvěma větami nebo několika odseky)

-     služby, které vaše NNO poskytuje, kde má sídlo, případně další pracoviště

-     popište možnosti spolupráce se studentem, jaké mu můžete poskytnout zázemí, konzultace s uvedením do problematiky, průběžné konzultace k tématu

-     kontaktní osoba

Návrh možných témat, která můžete upravit dle vašich potřeb, najdete v přiloženém excelovém souboru.

V případě potřeby konzultace návrhu tématu (specifikace) se obraťte na Mgr. M.Vaněčkovou, prorektorku pro studijní a pedagogické záležitosti MVŠO, tel. 587 332 341, mobil:724 444 366 nebo e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

MVŠO dále nabízí spolupráci v oblasti odborných praxí, které jsou sjednávány jako součást výuky. V případě vašeho zájmu by byla spolupráce oboustranně bezplatná. V příloze je popis podmínek těchto praxí ze spolupráce Krajské hospodářské komory a MVŠO.

Zdeněk Beil, předseda Olomoucké sekce UNO

Návrh témat bakalářských prací pro neziskové organizace a leták projektu Inovace systému odborné praxe na MVŠO ke stažení ZDE