Svátek má Josef
Všestranně podporujeme nestátní neziskové organizace z Olomouckého kraje a pomáháme jim. Vytváříme trvalý prostor pro komunikaci a spolupráci neziskovek mezi sebou i vůči jiným sektorům společnosti.

Zveme Vás na seminář „Základy fundraisingu zaměřené na firemní dárce“

NROS logoNadace rozvoje občanské společnosti Vás zve na seminář Základy fundraisingu zaměřené na firemní dárce vedený Ing. Pavlem Němečkem, ředitelem neziskové organizace Sdružení D v Olomouci a ředitelem konzultační a poradenské agentury InfoThea. Seminář se uskuteční v pražských prostorách NROS dne 24. května 2017 od 9.30 do 16.30 hodin. Obsahem semináře bude fungování fundraisingu, specifika získávání prostředků od firemních dárců, vyzkoušíte si telefonické sjednávání schůzky a mnoho dalšího. Seminář je určen zejména vedoucím pracovníkům NNO, fundraiserům ale i dalším zájemcům o dané téma. 

Účastníci tohoto semináře budou moci konzultovat předem zaslané otázky ke státní dotační politice.

Otázky zasílejte na e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Cena za jeden seminář je 1250,– Kč pro NNO / 1350,– Kč pro ostatní, při registraci více účastníků z jedné organizace na seminář sleva 10 % z konečné částky. V ceně kurzu jsou zahrnuty teplé a studené  nápoje a drobné občerstvení, sušenky atpPodrobné informace a přihlašovací formulář najdete zde.